Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos mokinės ir mokytojo meilės drama: gresia kalėjimas

Ši istorija rugsėjį sutelkė kone visos Didžiosios Britanijos dėmesį. Su dvigubai už save jaunesne mokine į Prancūziją pabėgęs ir po savaitės sučiuptas 30-metis mokytojas Jeremy Forrestas buvo sugrąžintas į tėvynę ir laukia teismo. Aiškėja, kad jis gali ilgam pakliūti už grotų, skelbia spiegel.de.
Jeremy Forrestas ir Megan Stammers
Jeremy Forrestas ir Megan Stammers / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rugsėjį mokytojas į Prancūziją pabėgo su 15-mete savo mokine Megan Stammers. Dabar jam teks atsakyti už vaiko pagrobimą ir lytinius santykius su nepilnamete. 

Prancūzijos Bordo regiono teismas antradienį iš pradžių išreiškė susirūpinimą, jog vyras bus kaltinamas ir dėl seksualinių santykių. Iki šiol jis buvo kaltinamas merginos pagrobimu. Būtent dėl šio nusikaltimo ir buvo išduotas arešto orderis. Nepaisant to, teismas pritarė bylos papildymui. Didžiausia galima bausmė padvigubėjo, anksčiau grėsė daugiausia septyneri, o dabar – keturiolika metų nelaisvės. 

Matematikos mokytojas su mokine iš šalies išvyko rugsėjo 20 dieną. Pora keltu persikėlė į Prancūzijos Kalė uostą. Kitą dieną, pardavę savo automobilį į metalo laužą, jie atvyko į Bordo. Didžioji Britanija netrukus paskelbė merginos paiešką. Po savaitės pora Bordo buvo sučiupta. Pora buvo pakeliui į pokalbį dėl darbo. Kaip skelbta, sulaikius vyrą paauglė apsiašarojo, o vyras teigė, kad jų meilė bus amžina. Mergaitė jau kitą dieną buvo grąžinta namo.

Spalio viduryje mokytojas buvo išduotas Jungtinei Karalystei ir parskraidintas į gimtinę. Nuo to laiko jis tebėra sulaikytas. Tarp vedusio mokytojo ir moksleivės santykiai prasidėjo 2012 metų vasarį, kuomet visa klasė keliavo į JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius