Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dominique'as Straussas-Kahnas ruošiasi bylinėtis su bulvarine spauda dėl „pavogtų nuotraukų“

Buvęs Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovas Dominique'as Straussas-Kahnas ir jo naująja drauge vadinama moteris pradeda bylinėtis su trimis bulvariniais prancūzų žurnalais, kurie išspausdino „vogtas“ judviejų nuotraukas, pirmadienį pranešė poros advokatai.
Dominique'as Straussas-Kahnas
Dominique'as Straussas-Kahnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ieškinio sulaukė žurnalai „VSD“, „Voici“ ir „Closer“.

D.Strauss-Kahno teisininkas Richardas Malka naujienų agentūrai AFP sakė, kad artimiausiomis dienomis pateiks ieškinius leidiniams, kurie „darosi pinigus iš kitų žmonių privataus gyvenimo“.

Kaip skelbė „VSD“, drauge su D.Strauss-Kahnu nufotografuota moteris, vardu Myriam, yra „energinga keturiasdešimtmetė su trupučiu“, dirbanti gerai žinomame televizijos kanale, kur užima vadovaujantį postą.

Žurnalo išplatintose nuotraukose D.Strauss-Kahnas ir paslaptingoji ponia ilsisi Korsikoje.  Straipsnyje, kuris vadinasi „DSK. Jis užmiršta Anne'ą su kita“, rašoma, jog su naująja širdies drauge „DSK vėl virto džentelmenu“.

Nuotraukose įamžintos moters advokatas sakė, kad tai buvo „vogtos nuotraukos“, ir pridūrė, kad jo klientė sulaukė įžeidimų socialiniame tinkle „Twitter“.

Tuo tarpu D.Strauss-Kahnui gresia kaltinimai dėl seksualinių nusikaltimų Jungtinėse Valstijose ir Prancūzijoje.

Maždaug du dešimtmečius santuokoje su juo išgyvenusi Anne Sinclair (En Sinkler) neseniai patvirtino, kad judviejų keliai išsiskyrė.

Buvusi televizijos žurnalistė ir turtinga paveldėtoja A.Sinclair dabar vadovauja „Le Huffington Post“ – prancūziškajai JAV naujienų svetainei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius