Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hillary postas paaiškės pirmadienį

Išrinktasis JAV prezidentas Barackas Obama pirmadienį žada oficialiai žada paskelbti, kad skiria buvusią savo varžovę Hillary Clinton valstybės sekretore.
H.Clinton partijoje pralaimėjo B.Obamai.
H.Clinton partijoje pralaimėjo B.Obamai. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai naujienų agentūrai AP pranešė aukštas JAV Demokratų partijos atstovas. Jo teigimu, apie tai, kad H..Clinton tampa JAV valstybės sekretore, išrinktasis prezidentas praneš per spaudos konferenciją Čikagoje.

Ši žinia Amerikoje nebuvo naujiena, mat B.Obama, kaip teigia vietos žiniasklaida, valstybės sekretorės postą H.Clinton pasiūlė vos tik paaiškėjo prezidento rinkimų rezultatai. Tačiau iki šiol šios žinios oficialiai nepatvirtino nei B.Obama, nei H.Clinton.
Vis dėlto yra ženklų, rodančių, kad Hillary sutiks tapti valstybės sekretore – jos vyras, buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas sutiko paviešinti informaciją apie savo fondo rėmėjus, nes tai buvo būtina sąlyga, norint, kad Hillary sėstų į vieną svarbiausių valstybės kėdžių. Žinoma, po prezidento kėdės.

Tikimasi, kad pirmadienį B.Obama įvardins ir kitus savo komandos narius – pirmiausia gynybos ministrą, patarėją nacionalinio saugumo klausimais ir žvalgybos vadovą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius