Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Taliną skrendantys keleiviai nakčiai įstrigo Vilniuje

Oro bendrovės „Estonian Air“ keleiviai, skrendantys reisu Amsterdamas–Vilnius–Talinas, buvo priversti visą naktį laukti savo skrydžio Vilniuje.
„Estonian Air“
„Estonian Air“

Kaip skelbia postimees.ee, vėlavo lėktuvas, skrendantis iš Amsterdamo į Vilnių. Nusileidus lėktuvui Lietuvos sostinėje keleiviai buvo nemaloniai nustebinti, kai paaiškėjo, kad orlaivis toliau tądien neskris.

„Keleivius iš pradžių apie valandą laikė lėktuve, vėliau išvedė į oro uosto teritoriją ir pareiškė, kad reisas atšauktas ir į Taliną lėktuvas neskris“, – postimees.ee pasakojo viena lėktuvu skridusi keleivė.

Keleiviai piktinosi, kad oro uoste jų nepasitiko jokie kompanijos atstovai ir tik vėliau oro uosto darbuotoja pasakė, jog keleiviai bus nuvežti į viešbutį.

„Estonian Air“ atstovė Ilona Eskelinen sakė, kad lėktuvas liko Vilniuje, nes pagal civilinės aviacijos įstatymus ekipažas nebegalėjo toliau skristi dėl pernelyg ilgai užtrukusios pilotų darbo dienos. Pagal įstatymus prieš kitą skrydį jiems reikėjo pailsėti. Kompanijos atstovai teigė, kad dalis keleivių iškeliavo kitais reisais sekmadienį, o likusieji Taliną pasiekė arba pasieks pirmadienį.

I.Eskelinen sakė, kad nuo spalio pabaigos „Estonian Air“ pradės tiesioginius skrydžius į Amsterdamą iš Talino ir Vilniaus, tad panašių nesklandumų galima bus išvengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius