Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijoje susidūrus autobusui ir mikroautobusui, žuvo 35 žmonės

Šiaurės Indijoje vienam autobusui kaktomuša susidūrus su mikroautobusu, kuriuo žmonės važiavo iš laidotuvių, žuvo 35 žmonės, sekmadienį pranešė policija ir žiniasklaida.
Avarija Indijoje
Avarija Indijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Utar Pradešo valstijos policijos pareigūnas D.Y.S.Chauhanas sakė, kad dar 14 žmonių per šią šeštadienio avariją netoli Badauno buvo sužeisti.

Tarp žuvusiųjų yra ir autobuso vairuotojas, sakė jis.

Naujienų agentūra „Press Trust of India“, remdamasi nenurodomais „oficialiais šaltiniais“, pranešė, kad sekmadienį ligoninėje mirė vienas iš penkių sužeistų žmonių.

Pasak D.Y.S.Chauhano, mikroautobuso vairuotojas savo transporto priemonės nesuvaldė važiuodamas per smėlio kauburį. Tada mikroautobusas rėžėsi į autobusą.
Badaunas yra už 280 km į pietvakarius nuo valstijos sostinės Laknau.

Indijoje, kurios populiacija yra antroji pagal dydį pasaulyje, palyginti su visomis kitomis valstybėmis, keliuose žūsta daugiausiai žmonių, nurodo Pasaulinė sveikatos organizacija.  

Kasmet Indijoje per eismo nelaimes žūsta daugiau kaip 110 tūkst. žmonių. Avarijų priežastys dažniausiai yra leistino greičio viršijimas, prasti keliai, transporto priemonių perpildymas ir prasta jų techninė priežiūra, nurodo policija.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius