Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalifornijoje šauta į penkis šeimos narius, trys jų mirė

Los Andželo priemiestyje trečiadienį per du susijusius išpuolius firmoje ir gyvenamajame name buvo šauta į penkis vienos šeimos narius, trys jų mirė, pranešė policija.
Testuojamas naujas pistoletas
Kalifornijoje šauta į penkis šeimos narius. / „RIA-Novosti“/„Scnapix“ nuotr.
Temos: 1 Mirtis

Į žmones buvo šaudoma firmoje„United States Fire Protection Services“ ir netoliese esančiuose namuose, kur gyvena savininko šeimos nariai, sakė policijos leitenantas Deanas Milliganas.

Name buvo rasta negyva moteris, o vienas vyras ir dar viena moteris – firmoje. Du kiti žmonės, į kuriuos buvo šauta, tarp jų – 13-metis berniukas, yra kritinės, bet stabilios būklės ir gydomi ligoninėse.

Kol kas neaišku, kokie giminystės ryšiai sieja aukas. Ketverių ar penkerių metų berniukas, taip pat susijęs su ta šeima, buvo rastas nenukentėjęs.

Pasak D.Milligano, policija ieško šaudžiusio asmens, kuris, kaip atrodo, pabėgo juodu automobiliu „Camaro“, priklausančiu vienai aukų ar jos giminaičių.

Užpuolikas gyviems likusiems žmonėms nėra pažįstamas, jie „nemano, kad tai yra koks nors buvęs darbuotojas, šeimos draugas ar buvęs šeimos draugas“, sakė D.Milliganas.

Nusikaltimo motyvas kol kas neaiškus, bet policija atmetė atsitiktinio užpuolimo tikimybę, nes išpuoliai buvo įvykdyti skirtingose vietose prieš tą pačią šeimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius