Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijos mafijos Krikštamotei teismas skyrė laisvės atėmimo bausmę

Kinijos Čongsingo miesto teismas antradienį skyrė atskleistos organizuotos nusikaltėlių grupuotės Krikštamote vadinamai Xie Caiping18-os metų laisvės atėmimo bausmę.
Kinijos mafijos Krikštamotė
Kinijos mafijos Krikštamotė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai jau ne pirma municipalinio teismo byla nagrinėjama po to, kai daugiau nei 30 mln. gyventojų turinčiame pietvakariniame Čongsingo mieste buvo išaiškinta narkotikų platinimu, prostitucija ir korupcija kaltinama grupuotė.

Grupuotės Krikštamote praminta 46–erių Xie Caiping viešbučiuose, naktiniuose klubuose ir arbatos namuose buvo įkūrusi 20 nelegalių lošimo punktų. Ji taip pat buvo kaltinama dėl nelegalaus narkotikų platinimo ir teisėsaugos pareigūnų papirkinėjimo, rašo žiniasklaida.  Xie Caiping vairavo „Mercedes–Benz“ markės automobilį, turėjo kelias prabangias vilas ir 16 jaunų vyriškių, kurie jai teikė seksualines paslaugas.

Xie Caiping yra buvusio Čongsingo teisėjų vadovo Wen Qiang, kuris taip pat teisiamas už nusikalstamą veiklą, svainė. Be laisvės atėmimo bausmės teismas jai priteisė 1,02 mln. juanių (351 tūkst. litų) baudą, rašoma teismo tinklalapyje.

Drauge su Krikštamote nuteistas dar 21 gaujos narys. Jiems skirtos laisvės atėmimo bausmės nuo vienerių iki trylikos metų, teigiama teismo pranešime. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius