Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje sulaikyti prostitutes plėšę jaunuoliai

Lenkijos policija Poznanės mieste suėmė du jaunuolius, kurie įtariami beveik metus apiplėšinėję prostitutes, pranešė naujienų agentūra PAP.
Anot D.Baranauskienės, į prostitucijos liūną dažniausiai patenka merginos iš alkoholikų, narkomanų šeimų, patyrusios prievartą vaikystėje ar paauglystėje.
Merginos / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Vakarų Pamario vaivadijoje gyvenantis 26 metų kepėjas ir niekur nedirbantis 27 metų jo kaimynas įtariami vien Poznanėje apiplėšę kelias dešimtis moterų, tačiau manoma, kad jie darbavosi visoje šalyje.

Nusikaltėliai veikė atskirai: susirasdavo internete arba spaudoje seksualines paslaugas teikiančių moterų adresus ir pas jas apsilankydavo. Prieš išeidami vyrai pagrasindavo prostitutėms ginklu ar jo imitacija, surišdavo, užkimšdavo burną ir pagrobdavo pinigus bei kitus brangius daiktus.

Plėšikai prigrasindavo aukoms niekam apie tai neprasitarti. Tačiau viena mergina apie užpuolimą ryžosi pranešti policijos pareigūnams ir tiksliai nupasakojo nusikaltėlio išvaizdą. Pagal šią informaciją pareigūnai sulaikė įtariamąjį ir jo bendrininką.

Šie iš pradžių neigė jiems inkriminuojamus nusikaltimus, tačiau po akistatos su nukentėjusiąją pripažino savo kaltę.

Abu plėšikai elgdavosi mandagiai, merginų nemušdavo, o kai kada palikdavo peilį, kad auka galėtų išsilaisvinti. Nepaisant „lengvinančių aplinkybių“ abiem nusikaltėliams gresia iki 10 metų kalėjimo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius