-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manekenės nužudymu įtariamas aktorius rastas pasikoręs

Televizijos realybės dokumentikos žvaigždė Ryanas Alexanderas Jenkinsas, kuris buvo apkaltintas modelio Jasmine Fiore nužudymu, rastas pasikoręs.
Nužudytas modelis Jasmine Fiore
Nužudytas modelis Jasmine Fiore / Silva Spot.com nuotr.

Kaip pranešė „ABC News“, R.A.Jenkinsas sekmadienį rastas pasikoręs motelio kambaryje Kanadoje, netoli Vankuverio.

„Thunderbird Motel“ vadybininkas pasakojo, kad R.A.Jenkinsą aptiko kambaryje praėjus pusvalandžiui, kai jis turėjo išsiregistruoti iš kambario. Įėjęs į kambarį darbuotojas išvydo kompiuterį ir pasikorusį vyrą. Iškviesti policijos pareigūnai nustatė, kad tai yra R.A.Jenkinsas, ieškomas dėl manekenės nužudymo. „Thunderbird Motel“ savininkas teigė, kad atvykęs vyras nekėlė įtarimų, kad yra ieškomas žudikas.

Pareigūnai teigia, kad kol kas atliekamas tyrimas, tačiau beveik nekyla abejonių, kad R.A.Jenkinsas pats atėmė sau gyvybę.

Modelio J.Fiore palaikai buvo rasti Pietų Kalifornijos miestelyje Buena Parke. Tuomet policija įtarė, kad įtariamasis žudikas 32 metų R.A.Jenkinsas galėjo pabėgti iš valstijos namo į Kanadą.

R.A.Jenkinsas dalyvavo televizijos VH1 šou „Megan Wants A Millionaire“ („Megan nori milijonieriaus“).  Iš pradžių policininkai teigė, kad nori tik pasikalbėti su R.A.Jenkinsu, kuris artimai bendravo su J.Fiore, bet negalėdama jo rasti ketvirtadienį paskelbė, jog apkaltino jį žmogžudyste.

R.A.Jenkinsas šiemet Las Vegase vedė 28 metų J.Fiore, tačiau pasirodė pranešimų, kad santuoka buvo anuliuota.

Vienas policijos pareigūnas sakė, kad pasmaugtos J.Fiore pirštai ir dantys buvo pašalinti, o prokurorai paprašė skirti R.A.Jenkinsui 10 mln. dolerių (24,3 mln. litų) užstatą.

Pareigūnai Vašingtono valstijoje sakė, kad vyras, kurio išvaizda atitinka R.A.Jenkinso aprašą, buvo pastebėtas lipantis į laivą, išplaukiantį į atokų rajoną, iš kurio galima pėsčiomis nukeliauti į Kanadą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius