Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michailas Chodorkovskis kalės iki 2012 metų, mano žmona

Rusijos naftos magnatas Michailas Chodorkovskis kalėjime turbūt liks mažiausiai iki 2012 metų, sekmadienį sakė jo žmona, tokiu būdu užsimindama, kad jis tikriausiai bus pripažintas kaltu dėl daugiau nusikaltimų.
Michailas Chodorkovskis
Michailas Chodorkovskis / „Scanpix“ nuotr.

M.Chodorkovskis, kuris kadaise buvo turtingiausias Rusijos žmogus ir vadovavo jau nebeegzistuojančiai didžiausiai Rusijos naftos gavybos bendrovei „Jukos“, baigia atlikti aštuonerių metų kalėjimo bausmę, skirtą sukčiavimo ir vengimo mokėti mokesčius byloje.

Pagal dabartinį nuosprendį į laisvę jis turi išeiti 2011 metais, bet Rusijos pareigūnai iškėlė jam naują bylą ir pirmadienį Maskvos teismo teisėjas pradės skelbti naują nuosprendį.

M.Chodorkovskio žmona Ina rusų žurnalui „Snob“, kuris priklauso magnatui Michailui Prochorovui, sakė esanti tikra, kad jos vyras kalėjime liks mažiausiai iki 2012-ųjų.

„Mano vyras garantuotai liks kalėjime iki 2012 metų. Ir kas žino, kas nutiks po to? Niekas“, – internetinei žurnalo versijai sakė I.Chodorkovskaja, kurios interviu pasirodė sekmadienį.

Ir Rusijos premjeras Vladimiras Putinas, ir dabartinis prezidentas Dmitrijus Medvedevas sako drauge spręsiantys, kas per 2012 metų rinkimus sieks prezidento posto, tačiau daugelis rusų įtaria, kad Kremliaus kandidatas bus V.Putinas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius