Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monstrui Fritzliui pateikti kaltinimai

24-erius metus dukrą kalinusiam ir prievartavusiam bei 7 vaikų su ja susilaukusiam austrui Josephui Fritzliui pateikti kaltinimai vaiko nužudymu, vergvaldyste bei prievartavimu.
Dukrą kankinęs austras Josefas Fritzlis
Dukrą kankinęs austras Josefas Fritzlis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Austrijos prokurorai J.Fritzlį kaltina nužudžius vieną iš 7 vaikų. Šie kaltinimai gali užtraukti iki 10 metų kalėjimo bausmę. Anksčiau pranešta, kad vienas kūdikis, kurio susilaukė J.Fritzlio prievartauta dukra Elisabeth, mirė vos gimęs. Jo kūno vyriškis atsikratė.

J.Fritzlis taip pat kaltinamas vergvaldyste ir išprievartavimu, praneša BBC. Jei bus pripažintas kaltu, jam gresia 20 metų kalėjimo. J.Fritzlis yra kalėjime nuo šių metų balandžio, kai buvo atskleista šiurpi šeimos drama, sukrėtusi visą Amstetteno miestelį. Praėjusį mėnesį paskelbta, kad J.Fritzlis gali stoti prieš teismą. Teismas turėtų prasidėti kitų metų pradžioje.

Tąsyk pranešta, kad J.Fritzlis 24 metus šeimos namo rūsyje kalino ir prievartavo dukrą Elisabeth, su kuria susilaukė 7 vaikų. Trys vaikai gyveno normalų gyvenimą su J.Fritzliu ir jo žmona, Elisabeth motina. Kiti trys visą gyvenimą praleido su motina rūsyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius