-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Priverstinis šuolis nuo tilto

Skolų prispaustas kinas Chen Fuchao grasindamas nusižudyti 5 valandas stovėjo ant tilto ir derėjosi su pareigūnais. Galiausiai vienas praeivis neiškentė, užlipo ant tilto atramos ir nustūmė „savižudį“.
Temos: 1 Kinija

Incidentas nutiko Pietų Kinijoje, Guangzhou mieste ketvirtadienį. Maždaug 2 mln. juanių (722 tūkst. Lt) skolų turintis Chen Fuchao užsiropštė ant 8 metrų aukščio tilto atramos ir grasino nusižudyti. Atvykę pareigūnai sustabdė eismą, ant tilto buvo išskleista oro pagalvė. Tačiau derybos vyko vangiai.

Vienas praeivis, Lai Jianshengas, norėjo padėti derėtis, tačiau pareigūnai liepė jam atsitraukti. Tuomet vyras prasiveržė pro pareigūnus, užlipo ant tilto atramos ir nustūmė Chen Fuchao tiesiai ant oro pagalvės. „Savižudis“ patyrė nesunkius sužeidimus, jis gydomas ligoninėje.

Jį nustūmęs Lai Jianshengas pamojavo miniai ir nulipo žemyn. „Tokie savižudžiai, kaip Chenas, yra savanaudžiai. Jų veiksmai sulaukia didelio dėmesio, bet jie bijo nusižudyti. Jie tik nori sulaukti dėmesio ir nuolaidų“, – pareiškė vyras.

Pareigūnai jį sulaikė, penktadienį jis buvo paleistas už užstatą. Pranešama, kad Lai Jianshengas serga psichine liga, ketvirtadienį jis važiavo į ligoninę vaistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius