Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbime – raginimas nužudyti B.Obamą

Vienas nedidelis dienraštis JAV Pensilvanijos valstijoje per klaidą išspausdino skelbimą, kuriame užsimenama apie JAV prezidento Baracko Obamos žmogžudystę.
Iš Baracko Obamos mimikos sunku suvokti, ar jis džiaugiasi gauta kepuraite.
Iš Baracko Obamos mimikos sunku suvokti, ar jis džiaugiasi gauta kepuraite. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lai Obama seka Lincolno, Garfieldo, McKinley ir Kennedy pėdomis“, – toks skelbimas pasirodė praėjusio penktadienio dienraštyje, išeinančiame 11 tūkst. tiražu.

Abrahamas Lincolnas, Jamesas Garfieldas, Williamas McKinley ir Johnas F.Kennedy – visi šie buvę JAV prezidentai buvo nužudyti.

Dienraščio „Warren Times Observer“ redaktorius Johnas Elchertas teigė, kad visas dienraščio tiražas buvo išimtas iš prekybos, vos pastebėjus šį skelbimą. Jo teigimu, skelbimą priėmęs dienraščio darbuotojas nesuprato jo užuominos, rašo „Reuters“. „Tai buvo tiesiog klaida“, – sakė J.Elchertas.

Jis atsisakė įvardinti žmogų, kuris padavė šį skelbimą, ir pridūrė, kad apie tai buvo pranešta vietos policijai, kuri informavo specialiąsias tarnybas. Pareigūnai atlieka tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius