Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susišaudymas Holivude: policija nukovė psichopatą su pistoletu

Los Andželo policija penktadienį nukovė ginkluotą vyrą, kuris nesirinkdamas šaudė į automobilius vienoje judrioje Holivudo sankryžoje ir sunkiai sužeidė vieną žmogų, pranešė policijos atstovas ir žiniasklaida.
Susišaudymas Holivude
Susišaudymas Holivude / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šis incidentas įvyko Saulėlydžio bulvaro ir Vyno gatvės sankryžoje, vos už kelių kvartalų nuo Graumano kiniško teatro ir Šlovės alėjos Holivudo bulvare.

„Įtariamasis nesirinkdamas šaudė į automobilius ir žmones. Policija reagavo, o įtariamasis buvo nušautas“, – Los Andželo policijos departamento (LAPD) atstovas Gregory Baekas sakė naujienų agentūrai AFP.

Jis pridūrė, kad vienas žmogus buvo sužeistas ir išvežtas į ligoninę, tačiau daugiau detalių nepateikė. Dienraštis „Los Angeles Times“ pranešė, kad nukentėjusio žmogaus būklė kritiška – kulka jam pataikė į galvą.

Vienas šio įvykio liudininkas pasakojo, kad užpuolikas ėjo gatvės viduriu, atkišęs savo ginklą, ir šaudė į pravažiuojančius automobilius.

„Mačiau vieną Mercedes, sukantį iš Saulėlydžio bulvaro į Vyno gatvę pietų kryptimi, – liudininkas Oscaras Herrera sakė televizijai CBS2. – Užpuolikas pažvelgė į jį ir pradėjo šaudyti į vairuotoją; pataikė į mašiną.“

„Vėliau pro šalį važiavo kitas automobilis, kurį jis taip pat apšaudė. Dar viena mašina važiavo į šiaurę Vyno gatve; jis į ją taip pat šovė, – pridūrė O.Herrera. – Tada jis apsisuko ir ėjo atgal, šaudydamas... Tačiau jam tikriausiai baigėsi kulkos, todėl jis išsitraukė peilį, užsikišo pistoletą už diržo ir ėjo čionai.

Tada pasirodė policininkas, netoli banko; pamatęs jį su peiliu ir pistoletu, šovė į jį keturis ar penkis kartus“, – nurodė liudininkas.

Pasak O.Herrera, prieš pareigūnui nušaunant užpuoliką, šis šaukė: „Nužudyk mane! Aš mirsiu!“

Šio išpuolio motyvai kol kas nežinomi.

„Mes nežinome, kodėl užpuolikas pradėjo šaudyti“, – sakė LAPD atstovas.

Šaudymo incidentų Los Andžele neretai pasitaiko, ne tik Holivude, kuriame lankosi daug turistų, tačiau taip pat ir netvarkinguose šiauriniuose priemiesčiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius