Šis Taitungo apskrityje veikiantį restoraną apjuodinantis faktas paaiškėjo po 14 minučių vaizdo įrašo, kurį paskelbė buvęs restorano darbuotojas. Vaizdo įraše matoma, jog maisto likučiai panaudojami dar kartą ir tiekiami turistams. Taip elgtasi norint sumažinti išlaidas.
Atlikus tyrimą paaiškėjo, jog tokį maistą valgė daugiau kaip 10 tūkstančių turistų.
Restorano savininkas iš pradžių neigė kaltinimus, tačiau vėliau pripažino ir apkaltino restorano vadybininką. Savininkas aiškino, kad bendrovės vadovybė apie tai nieko nežinojo. Restorano vadybininkas buvo atleistas, o savininkas viešai atsiprašė.
Vietos sveikatos biuras nurodė restoranui išspręsti problemą arba įstaigai bus skirta nuo 2 tūkst. iki 206 tūkst. dolerių siekianti bauda.
Dešimtmetį veikianti užeiga populiari ne tik tarp vietos turistų, bet ir gyventojų.
Kinijos nacionalinė turizmo administracija paskelbė, kad pernai Taivaną aplankė rekordinis turistų skaičius – 1,97 mln. Tai 58 proc. daugiau nei 2011-iais.