Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Putinas pareiškė, kad Rusijos ekonomika įveikė krizę

Ekonomikos krizės Rusijos ekonomikoje padariniai įveikti iki šių metų pabaigos, pareiškė Rusijos ministras pirmininkas Vladimiras Putinas.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mums kainavo nemažai pastangų išsiropšti iš tos duobės, į kurią mus nusitempė krizė, bet šių metų pabaigoje pasaulinės ekonomikos krizės padariniai Rusijos ekonomikoje įveikti“, – pareiškė V.Putinas per Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo susitikimą su Rusijos vyriausybės nariais antradienį.

Premjeras pareiškė, jog per šiuos metus vyriausybė daug nuveikė, kad sustiprėtų Rusijos ekonomikos pagrindai, ir tai, pasak jo, „geras rezultatas“.

Jis pažymėjo, kad ministrų kabinetas savo darbe jautė valstybės vadovo paramą ir dirbo glaudžiai bendradarbiaudamas su įvairiomis organizacijomis, verslininkais ir profsąjungomis.

„Sprendimuose, kuriuos mes parengėme, buvo atsižvelgiama į visų grupių interesus, jie buvo rengiami neskubant“, – sakė V.Putinas.

Drauge jis pažymėjo, kad yra dalykų, į kuriuos verta atkreipti dėmesį, kaip ir klausimų, kuriuos reikia užbaigti artimiausiu laiku, „nepriklausomai nuo vidaus politikos kalendoriaus“.

„Tai socialinio pobūdžio klausimai, mūsų piliečių pajamų klausimai“, – sakė V.Putinas.

Jis padėkojo valstybės vadovui už paramą, taip pat padėkojo visiems ministrų kabineto nariams ir pasveikino su artėjančiais Naujaisiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius