-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natūralių gydymo praktikų savaitgalis „ Užeik į sveikatą“ Žaliakalnio loftuose

Kaune įsikūrusi Rytų kultūros studija „Wudang Tao“ visą rugsėjo mėnesį džiugina miestiečius ir kviečia į viešus edukacinius renginius. Praėjusį savaitgalį vyko rytų kovos menų festivalis, baigėsi Wudang Tai Chi įvadiniai mokymai, o šį šeštadienį kauniečiai turės puikią galimybę susipažinti su įvairiomis natūraliomis gydymo galimybėmis, fizinio ir dvasinio tobulėjimo praktikomis. Visi norintys galės nemokamai apsilankyti renginyje, dalyvauti paskaitose, stebėti pasirodymus, pasikonsultuoti su mokymų organizatoriais, bei vadovais.
Kaune įsikūrusi Rytų kultūros studija  „Wudang Tao“  visą rugsėjo mėnesį džiugina miestiečius ir kviečia  į  viešus edukacinius renginius.
Kaune įsikūrusi Rytų kultūros studija „Wudang Tao“ visą rugsėjo mėnesį džiugina miestiečius ir kviečia į viešus edukacinius renginius.

Organizatoriai tikisi, kad lankytojai iš arčiau susipažins, pajus natūralaus gydymo, įvairių judesio praktikų, kitų terapijų praktinę naudą. Juolab, kad pasidomėti iš tikrųjų yra kuo: visa eilė autentiškų, tūkstantmetę patirtį sukaupusių  tradicijų ir naujų patrauklių technikų.

Tradicinė joga
Tradicinė joga

Tradicinės indiškosios jogos, kundalini ir dervišų jogos teikiama nauda žinoma daugeliui, bet ne mažiau įdomi ir nauja jogos rūšis – antigravitacinė joga ir pilates ore. Tradicinės asanos atliekamos specialiose juostose dažnai kūną veikia efektyviau, o įvairūs kabojimai atpalaiduoja giliuosius audinius, raisčius,  puikiai nuteikia emociškai.

Antigravitacinė joga
Antigravitacinė joga

Lankytojams tikriausiai bus smalsu pamatyti kaip atrodo šios jogos ir pilates praktikos ore, todėl studijos užsiėmimų vadovė  Kamilė  pademonstruos jogos galimybes, meditacijas ir paprastą žavesį su specialiomis juostomis.

Antigravitacinė joga
Antigravitacinė joga

Pasirodymus pratęs pilates trenerė Vaiva, kuri taip pat čia mato neribotas galimybes, teikiančias gydomąją  naudą ir puikias emocijas.

Dar vieną jogos rūšį pristatys mokytojas Gintas Ramanauskas, vedantis kundalini jogos užsiėmimus Wudang Tao studijoje. Šių praktikų ypatumai slypi jų efektyvume ir greitame poveikyje.

Renginys vyks visą dieną ir aktyvesnes praktikas pakeis prasmingos paskaitos. Gyvenimo meno konsultantas Jevgenijus Černyš kalbės apie vyriškosios ir moteriškosios energijos harmoniją.  Profesorė Dalia Sekmokienė supažindins su unikaliomis kinų medicinos galimybėmis, o norintys galės išbandyti prideginimo terapijų  procedūras. Šiuos mokymus pratęs cigūno energetinės praktikos, kurias pristatys meistrė Zita Grigaitienė.

Renginys prasidės dervišų jogos meditacija ir magiškais sufijų šokiais. Na o pabaigai puikiai turėtų tikti indiškoji joga , praturtinta mokytojos Justinos indiškais šokiais.

Indiški šokiai
Indiški šokiai

Mokymų vadovai  viso renginio metu teiks informaciją apie vedamus mokymus, o mažojoje salėje bus galima pamatyti nemažai švietėjiškų  video filmų apie įvairias pristatomas veiklas.

Renginio programą, vietą, laiką ir kitą informaciją galima rasti studijos internetinėje svetainėje www.wudang.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius