-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paaiškėjo „Kefyro“ turnyro nugalėtojai

Pasibaigus „Vilkyškių pieninės“ ir „15min.lt“ organizuotam „Kefyro iššūkio“ turnyrui, išaiškėjo varžybas nugalėjusi komanda. Tai – „NRD“ kolektyvas, kuriam ir atiteks stilingasis futbolo stalas „Garlando G-500 Pure White“.
Garlando G-500 Pure White
Garlando G-500 Pure White

Žaidime iš viso rungėsi net 26 Lietuvos įmonių (kuriose dirba ne mažiau nei 10 darbuotojų) komandos. Pagrindinė žaidimo užduotis buvo kuo greičiau ir išradingiau išgerti 10 „Vilkyškių pieninės” 0,33 l talpos kefyro pakuočių. Žaidime sudalyvavę 258 įmonių atstovai išgėrė daugiau nei 85 l kefyro!

Po 4-rių turnyro etapų, trukusių lapkričio – gruodžio mėnesiais, finaliniame etape varžėsi 8 rezultatyvumu ir publikos simpatijomis išsiskyrusios komandos: „Greita spauda“, „Telenordi“, „NRD, „Minordijos“, „TonyBet“, „Kotryna“, „The Atomic Garden“ ir „H&M” kolektyvai.

Gruodžio 17 – 22 dienomis trukusio ketvirtojo turnyro etapo metu 15min.lt skaitytojai portale galėjo pareikšti savo nuomonę ir nubalsuoti, kuri komanda yra verčiausia pergalės. Po beveik savaitę trukusio balsavimo į priekį smarkiai įsiveržė 3 komandos: “H&M”, “Minordija” ir “NRD”.

Gruodžio 22 d. 23:59 sustabčius balsavimą pergalės taurė buvo įteikta „NRD“ kolektyvui, surinkusiam 10262 balsų “NRD”, t.y. daugiau nei 40 % visų finaliniame etape balsavusių simpatijų.

Prizų steigėjai – stalo futbolo klubas „Foosin“ – turnyro nugalėtojams papildomai padovanos futbolo stalo priežiūros rinkinį, o antrosios vietos laimėtojus pakvies į savo klubą, kur bus surengtas jų kolektyvo stalo futbolo turnyras!

Čia galite pamatyti bendruosius finalinio etapo rezultatus

„Kefyro iššūkio“ organizatoriai – „Vilkyškių pieninė“ ir „15min.lt“ sveikina varžybas laimėjusią komandą ir linki toliau puoselėti kefyro gėrimo tradicijas!

Primename: „NRD“ komandos nariai į finalą pateko trečiojo turnyro etapo metu, savo rezultatyvumu nurungę likusias komandas – 3300 ml kefyro išgėrę per 7,9 s.

VIDEO: Vilkyškių kefyro turnyras | NRD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius