-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Transporto parodose – įspūdingos premjeros

Gegužės 8–10 dienomis LITEXPO parodų ir kongresų centre vyksiančiose parodose „Transbaltica“ ir „Automechanika“ žadamos įspūdingų mašinų premjeros.
MAN
MAN

Parodoje „Transbaltica“ kas antri metai tradiciškai susirenka krovinių vežėjai, automobilių gamintojai. Šiemet parodoje lankytojai galės pamatyti pačius didžiausius automobilius – kelių vilkikus, kitokius sunkvežimius, jiems skirtas priekabas.

Įgaliotasis atstovas Volvo Lietuva parodos „Transbaltica“ lankytojams pristatys naujosios Volvo FH serijos Volvo Trucks vilkikus su moderniomis kabinomis ir aukščiausios klasės jėgos agregatais. Volvo FH modelis buvo kuriamas atsižvelgiant į patogumą vairuotojams ir siekiant padidinti krovinių pervežimo įmonių pelningumą.

Volvo Lietuva stende, 5-oje LITEXPO parodų salėje, bus eksponuojami du skirtingų komplektacijų naujieji Volvo FH 4x2 konfigūracijos vilkikai su 460 AG varikliais. Vienas jų – Lietuvos ekonomiško sunkvežimių vairavimo The Drivers’ Fuel Challenge varžybose važiuojantis vilkikas su padedančiomis taupyti degalus funkcijomis ir įranga. Lankytojai taip pat galės susipažinti su Volvo sunkvežimiams skirtų atsarginių dalių, techninės priežiūros ir remonto pasiūlymais.

Parodoje „Transbaltica“ pristatomas naujasis Volvo FH yra pelnęs tarptautinį Metų sunkvežimio 2014 ir Lietuvos Metų sunkvežimio 2014 apdovanojimus.

Volvo FH sunkvežimiai siūlo neprilygstamą valdymą, labai primenantį lengvojo automobilio vairavimą. Tai užtikrina du unikalūs sunkvežimių pramonėje sprendimai – nepriklausoma priekinė pakaba ir Volvo dinaminio vairavimo sistema.

Vive-TH
Vive-TH

MAN atstovybė UAB Adampolis parodoje pristatys MAN Euro 6 sunkvežimių gamą. Be to, šiame stende bus galima apžiūrėti MAN TopUsed naudotus sunkvežimius su garantija. Taip pat bendrovė žada Lietuvoje neregėtą premjerą – Slovėnijoje gaminamus TAM-DuraBus autobusus, kurių kainos ir kokybės santykis itin tinkamas mūsų šaliai.

Autovežis
Autovežis

UAB Patikima linija parodoje eksponuoja naujausią Lietuvoje sukurtą ir pagamintą automobilvežį. Pasak gamintojų, nuo senesnių modelių šis išsiskiria mažesniu svoriu. Dėl to vežėjai sutaupys nemažai degalų. Nors konstrukcijos yra lengvesnės, automobilvežio tvirtumas dėl to nenukentėjo. Automobilvežis bus ne tik ekonomiškesnis, bet ir lengviau naudojamas – dėl naujų inžinerinių sprendimų automobilius bus galima lengviau pakrauti ir iškrauti. UAB Patikima linija atstovai LITEXPO rūmuose švęs dešimtmetį parodose – tiek laiko jie be perstojo dalyvauja šiuose rūmuose rengiamose transporto parodose.

Kartu su paroda „Transbaltica“ šiemet vyks ir kita paroda „Automechanika“, kurioje laukia daugybė automobilių remonto, priežiūros, detalių, aksesuarų naujienų. Apžiūrėję parodos naujoves, lankytojai galės rungtis dėl vertingų prizų kasdien vykstančioje Inter cars viktorinoje, varžytis Tengtools PitStop zonoje vykstančiose rato nuėmimo ir uždėjimo varžybose, kitokiose momentinėse rungtyse ir pelnyti šios bendrovės prizus.

Daugiausia renginių lankytojų laukia šeštadienį – LITEXPO bus surengta Tuning Team Taurė 2014, kurioje bus galima išvysti daugybę originalių automobilių, išsiskiriančių ne tik įdomiais kėbulais, bet ir originaliomis garso sistemomis. Šeštadienį parodose bus surengtas Lietuvos komercinio automobilio 2014 finalinis rinkimų etapas, o visus renginius vainikuos įspūdinga Vežėjų gegužinė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius