Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 08 03

Panevėžyje atidaryta Vaikų poliklinika

Pirmadienį, duris atvėrė Respublikinės Panevėžio ligoninės Vaikų poliklinika, kuri įsikūrė adresu Smėlynės g. 25B (buvusios Pilėnų šeimos klinikos patalpose). Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.
Vizitas pas gydytoją
Vizitas pas gydytoją / 123RF.com nuotr.

Vaikų ligų gydytojų darbo kabinetų iškėlimas iš Konsultacijų poliklinikos patalpų į naujai sutvarkytą pastatą – vienas iš svarbiausių administracijos įgyvendintų pokyčių Respublikinėje Panevėžio ligoninėje. Dabar didžioji dalis paslaugų, kurias siūlome tėveliams ir vaikučiams, yra viename pastate.

Naujoje Vaikų poliklinikoje pradeda dirbti vaikų endokrinologai, vaikų gastroenterologai, vaikų pulmonologai, vaikų kardiologai, vaikų nefrologai, vaikų hematologai ir vaikų neonatologai. Deja, dėl sudėtingų techninių galimybių, į naujas patalpas šiuo metu negalime perkelti vaikų oftalmologų, otorinolaringologų, vaikų traumatologų chirurgų ir vaikų neurologų, kurie ir toliau dirbs Konsultacijų poliklinikos patalpose.

Naujai atidarytos Vaikų poliklinikos darbo laikas yra nuo 7.30 val. iki 20.00 val. Šeštadienis ir sekmadienis – nedarbo dienos. Registracija pas vaikų ligų specialistus vykdoma visais Konsultacijų poliklinikos telefonais, turint elektroninį siuntimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius