-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 12

Maltiečių Vilniaus vaikų dienos centro auklėtiniai kartu su svečiais ruošėsi Velykoms

Prieš vieną gražiausių pavasario švenčių Maltos ordino pagalbos tarnybos (MOPT) Vilniaus vaikų dienos centro auklėtiniai atostogas leido turiningai – margino netradicinius margučius-sausainius bei susipažino su sveikos mitybos pagrindais.
Maltiečių Vilniaus vaikų dienos centro auklėtiniai kartu su svečiais ruošėsi Velykoms
Maltiečių Vilniaus vaikų dienos centro auklėtiniai kartu su svečiais ruošėsi Velykoms / Maltiečių nuotr.

Antradienio popietę vaikų dienos centrą aplankė svečiai – LR žemės ūkio ministras Bronius Markauskas, AB „Kauno Grūdai“ generalinis direktorius, „KG Group“ vadovas Tautvydas Barštys bei virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Ministras pasveikino visus artėjančių švenčių proga ir prisiminė, kaip savo vaikystėje ruošdavosi Velykoms, kaip margindavo kiaušinius. Pasidalinęs prisiminimais, supažindino su vadovaujamos ministerijos veikla ir pakvietė vaikus kartu apsilankyti viename iš ūkių ir patiems pamatyti, iš kur ant mūsų stalo atkeliauja, rodos, įprasti maisto produktai – duona, kiaušiniai ir šventiniai pyragai...

Bendrovės „Kauno Grūdai“ vadovas T.Barštys pritarė ministro žodžiams, kad vaikams šiais laikais vertėtų pamatyti, kur grūdai auga, kaip jie tampa duona. Kartu jis pasidžiaugė, kad šiandieninės vaikų galimybės tikrai neribotos ir ambicingi jauni žmonės, nepriklausomai nuo aplinkos, gali pasiekti labai daug. Ateinančių Velykų proga palinkėjo, kad niekam netrūktų šypsenų ir gera nuotaika lydėtų ne tik švenčių proga, bet ir kasdien.

MOPT generalinė sekretorė Dalia Kedavičienė padėkojo svečiams už apsilankymą ir už edukacines idėjas ateičiai. Maltiečių vaikų dienos centrai veikia ir vasaros atostogų metu, tad apsilankymas ūkiuose vaikams būtų labai įdomi ir naudinga pramoga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius