Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 27

Nuo Naujųjų metų – patogūs pokyčiai viešojo transporto keleiviams

Nuo 2017 m. sausio 2 d. Jono Kazlausko stotelėje (abiem kryptimis) stos greitojo 1G Stotis–Kalvarijų g.–Santariškės maršruto autobusai, praneša Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“.
Nuo Naujųjų metų – patogūs pokyčiai viešojo transporto keleiviams.
Nuo Naujųjų metų – patogūs pokyčiai viešojo transporto keleiviams. / Vilniaus savivaldybės nuotr.

Greitieji autobusai šioje stotelėje stos kiekvieną dieną. Kaip teigia įmonės specialistai, pokyčiai įgyvendinami atsižvelgus į aplinkiniuose rajonuose augantį gyventojų skaičių bei šalia įsikūrusių įmonių prašymus. Tikimasi, kad taip pagerės susisiekimas su sparčiai besiplečiančia šiaurine miesto dalimi.

Be to, maršrute ir stotelėje nuo pat pirmos sustojimo dienos bus stebimi keleivių srautai, remiantis kuriais galėtų būti įgyvendinami ir tolimesni pokyčiai. Kaip įprastai, Jono Kazlausko stotelėje taip pat stos 10 Fabijoniškės–Baltupiai–Markučiai, 26 Ozo–Kalvarijų–Jeruzalės g.–Bajorai, 34 Stotis–Olandų g.–Baltupiai–Jeruzalės g.–Visoriai, 35 Žalgirio–Kalvarijų g.–Naujieji Verkiai–Ožkiniai, 36 Žalgirio–Kalvarijų g.–Balsiai–Naujaneriai–Pagubė, 49 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Bukčiai, 50 Antakalnis–Didlaukio–Baltupio g.–Bajorai, 66 Žalgirio–Kalvarijų–Žaliųjų Ežerų–Europos parkas–Skirgiškės, 69 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Šiltnamių g. maršrutų autobusai ir naktinio 103N maršruto autobusai.

Maršrute į Kuprioniškes – papildomas autobusas Nuo 2017 m. sausio 1 d. keisis ir 61 Stotis–Nemėžis–Kuprioniškės autobusų maršruto darbas – savaitgaliais ir švenčių dienomis maršrute kursuos papildomas autobusas. Pokyčiai įgyvendinami atsižvelgiant į keleivių prašymus.

Nauji viešojo transporto eismo tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti gruodžio 27 d., o viešojo transporto stotelėse informacija bus atnaujinama nuo gruodžio 29 d. Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje tinklalapyje http://www.vilniustransport.lt, „Susisiekimo paslaugų“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ ir darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius