Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 13

Nuo pirmadienio keisis vienuolikos maršrutų autobusų tvarkaraščiai ir 3 bei 83 maršrutų trasos

Vilniau savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo vasario 17 dienos bus keičiami 2, 3, 8, 17, 19, 43, 53, 63, 65, 73, 82 maršrutų autobusų tvarkaraščiai ir 3, 83 maršrutų trasos.
Vilniaus gatvėmis važinės naujieji „Solaris Urbino 12 CNG“
Autobusas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po atliktų darbo dienų bei savaitgalio keleivių srautų tyrimų, kurie parodė mažus keleivių srautus vakarais, nuo pirmadienio bus koreguojami 2, 3 ir 63 maršrutų autobusų tvarkaraščiai, o dėl padidėjusio keleivių srauto 53 maršrute, šie autobusai važiuos dažniau. Taip pat bus tikslinami 8, 43, 73 autobusų grafikai, nes kartais autobusai nespėdavo atvykti į stoteles iki tol nurodytu laiku.

Gavus Balsių mokyklos prašymą, 65 maršruto autobusų tvarkaraščiai bus suderinti su mokinių pamokų laiku. 17 maršruto autobusų tvarkaraštis koreguojamas, atsižvelgus į Vilniaus Mikalojaus Daukšos vidurinės mokyklos prašymus. 

19 ir 82 maršrutų autobusų tvarkaraščiai keičiami po keleivių srautų analizės ir siekiant paskirstyti tinkamos talpos transporto priemones, kad kelionė būtų patogesnė. 

Esant sudėtingai ekonominei situacijai, dėl mažų keleivių srautų vakarais šiek tiek keičiasi ir 3 bei 63 maršrutų autobusų trasos: 3 maršruto autobusai darbo dienomis po 20 val. nevažiuos Geologų gatve, o 63 maršruto autobusas darbo dienomis po 20 val. nevyks į Karveliškes: autobusai maršrutą pabaigs Pilaitėje, Bitėnų žiede. Šis pakeitimas leis pridėti keletą papildomų reisų 53 maršrute. Tai reikalinga, kadangi maršrutas yra labai apkrautas: keleivių srautų tyrimai darbo dienomis parodė, jog „Šeškinės kalvos“ stotelėje link Kalvarijų g. net 5 iš 15 reisų rytinio piko metu keleiviai netilpo į autobusus. 

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius