Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 06

Prie Vilniaus Baltojo tilto iškils naujas riedučių parkas

Jau kitą savaitę Vilniuje prasidės riedučių parko prie Baltojo tilto statybos darbai. Per mėnesį bus demontuotas senasis parkas, o jo vietoje birželį bus pastatytas naujas.
Renginio akimirka
Riedučiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai bus naujas modernus riedlentininkų, BMX dviratininkų Ir riedutininkų parkas. Jo dizainas  kurtas bendradarbiaujant su Vilniaus ekstremalaus sporto mėgėjais, vykdant projektavimo darbus, buvo atsižvelgta į daugelį jų išsakytų pageidavimų“, – pasakojo Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Statybos darbus vykdys  ir juos prižiūrės UAB „CGS" kuri yra garsios Latvijos bendrovės „Mind Work Ramps“ atstovė Lietuvoje. Pastaroji yra viena iš Baltijos šalių lyderių ekstremalaus sporto aikštynų įrengimo srityje.

Į parko atnaujinimą savivaldybė investuos 180 tūkst. litų, o parko atidarymas planuojamas birželio 7 d., Olimpinę dieną.

Šiuo metu yra ieškoma rėmėjų, kurie reklamuotų savo įmones ar veiklą naujajame riedučių parke.

Iš viso Vilniuje yra penkios aikštelės, skirtos ekstremalių pojūčių mėgėjams: dvi Fabijoniškėse, po vieną Lazdynuose, Pilaitėje ir prie Baltojo tilto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius