Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 11

Šermukšnių gatvėje sodinami šermukšniai

Vilniaus Šermukšnių gatvėje šiandien pradėta sodinti 30 šermukšnių. Pasak specialistų, gatvėje sodinami jau subrendę daugiau nei 4 metų aukščio medžiai. Planuojama, kad vilniečiai ir miesto svečiais pirmomis šių medžių uogomis galės džiaugtis jau kitų metų rudenį.
Šermukšnių gatvėje sodinami šermukšniai
Šermukšnių gatvėje sodinami šermukšniai / vilnius.lt nuotr.

Šioje gatvėje dar vasarą buvo pradėti remonto darbai. „Vilniaus energija“ šioje gatvėje keitė šilumos trasą. Avarinės būklės, susidėvėjusi, nuolat remontuota daugiau nei 30 metų šilumos trasa buvo pakeista nauja. Vilniaus miesto savivaldybė taip pat baigė atnaujinti pėsčiųjų zoną – įrengta nauja danga, šviestuvai, suoliukai, šiukšlių dėžės.

Vilniuje kapitalinio remonto darbai šiais metais atlikti ir Žvejų, Vasario 16-osios gatvėse. Darbai buvo planuoti kartu su šilumos trasų rekonstrukcijos darbais, taip sutaupant darbų vykdymo lėšas – sutvarkius požeminius tinklus, remontuojama ir gatvė, šių darbų neatidedant.

Vien šiais metais jau sutvarkytos daugiau nei 20 gatvių atkarpos, kurių bendras  ilgis siekia daugiau nei 10 km. Sostinė gatvių tvarkymui šiais metais planuoja skirti iki 25 mln. Lt. Vieną duobę, kurios plotis 1 m, o ilgis 2 m miestui sutvarkyti su freza kainuoja 218 Lt.

Praėjusiais metais Vilniuje ištisinio asfaltavimo būdu sutvarkytos 42 gatvės ir įvairių gatvių atkarpos, kurių bendras ilgis siekė beveik 18 km.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius