Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 27

Sostinės darželiuose liko apie 1 tūkst. laisvų vietų, vilniečiai raginami registruotis

Sostinės lopšeliai-darželiai bei mokyklos turi apie 1 tūkst. laisvų vietų, svetainėje informuoja Vilniaus miesto savivaldybė ir ragina gyventojus jas užimti. Registracija į laisvas vietas vyksta iki rugpjūčio 1 dienos.
Viršuliškių mokykloje įsteigtas grupes lankys 47 4-5 metų vaikai
Darželis / Vilniaus m. saviv. nuotr.
Temos: 2 Vaikai Vilnius

Laisvų vietų sąrašas įvairiuose sostinės lopšeliuose–darželiuose bei mokyklose, kuriose įsikūrusios mišrios ikimokyklinukų ir priešmokyklinukų grupės skelbiamas ČIA.

Daugiausiai laisvų vietų šiuo metu yra 3–5 amžiaus grupėse darželiuose ir 4–7 m. amžiaus grupėse, įsikūrusiose darželiuose ir mokyklų patalpose. Laisvų vietų 3–5 m. ir 4–7m. vaikams dar galima rasti grupėse ne tik lietuvių, bet ir lenkų bei rusų ugdomąja kalba.

Laisvų vietų darželiuose yra visose seniūnijose: Antakalnyje, Fabijoniškėse, Grigiškėse, Justiniškėse, Karoliniškėse, Lazdynuose, Naujamiestyje, Naujininkuose, Naujojoje Vilnioje, Paneriuose, Pašilaičiuose, Rasose, Senamiestyje, Šeškinėje, Šnipiškėse, Verkiuose, Vilkpėdėje, Viršuliškėse, Žirmūnuose, Žvėryne.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Lopšelis-darželis
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Lopšelis-darželis

Šiuo metu eilėje į darželius laukia 880 3–7 metų amžiaus vaikų. Savivaldybė, kaip teigia svetainėje, planuoja papildomai įrengti dar apie 40 naujų grupių ir priimti apie 960 vaikų.

Savivaldybė į darželius jau pakvietė 7673 vaikus.

Registruojant vaikus į laisvas vietas, kaip informuoja savivaldybė, svarbu ir būtina numatyti galimas rizikas, apskaičiuoti ir atsakingai pasirinkti įstaigą, redaguoti savo prašymą, papildant jį ta įstaiga, kurioje šiuo metu yra laisvų vietų. Rekomenduojame apsidraudžiant pasiteirauti – ar paskelbtos papildomo priėmimo vietos vis dar yra laisvos telefonais 8 5 211 2510 ir 8 5 211 2262 arba el. paštu darzeliai@vilnius.lt bei pasitikrinti sistemoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius