-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 26

Vilniečio kortelę jau galima papildyti Lietuvos pašto ir „PayPost“ skyriuose

Vilniečio kortelę nuo šiol galima įsigyti bei papildyti visuose sostinės paštuose. Kortelę papildyti taip pat bus galima ir visuose Lietuvos pašto finansinių paslaugų „PayPost“ skyriuose. Taip sostinės viešojo transporto elektroninio bilieto platinimo vietų skaičius išplėstas dar 87 naujomis prekybos vietomis – nuo 162 iki 249.
Vilniečio kortelė
Vilniečio kortelė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Nuolat siekiame, kad Vilniečio kortelė būtų prieinama kiekvienam vilniečiui ir miesto svečiui. Džiugu, kad šiandien dar trečdaliu išplėtėme prekybos taškų vietų skaičių, kas užtikrins, kad galimybė naudotis sostinės elektroniniu bilietu būtų dar patogesnė“, – sakė SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Komercijos ir rinkodaros departamento vadovas Vaidotas Meškauskas.

„Vienas iš pagrindinių Lietuvos pašto tikslų yra tapti vieta, kur gyventojai galėtų naudotis kasdieninėmis paslaugomis. Džiugu, jog nuo šiol vilniečiai paštus ir „PayPost“ skyrius galės atrasti ir kaip viešojo transporto elektroninių bilietų pardavimo kanalą“, – sakė Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Vilniečio kortelė yra daugiafunkcis elektroninis bilietas, su kuriuo galima naudotis ne tik viešuoju transportu, bet ir išsinuomoti oranžinius dviračius.

Vilniečio kortelę įsigyti ir papildyti taip pat galima Lietuvos spaudos bei Narvesen, Vaskota kioskuose, MAXIMA XX ir MAXIMA XXX prekybos centrų informacijos skyriuose bei SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Klientų aptarnavimo centre V. Kudirkos aikštėje. Vilniuje šiuo metu jau išplatinta 465 tūks. Vilniečio kortelių.

Įsigijus Vilniečio kortelę, kortelės pardavimo vietoje ją galima papildyti elektroniniais terminuotaisiais 1, 3, 10, 30 ar daugiau dienų bilietais, 30 arba 60 min. elektroniniais bilietais ir pinigais. Vienu metu Vilniečio kortelėje gali būti nuo 1 iki 200 Lt e. pinigų, nuo 1 iki 50 vnt. 30 arba 60 minučių bilietų ir 1 arba 2 vienos dienos arba ilgesnės trukmės terminuotieji bilietai.

Vilniečio kortelė yra daugiafunkcis elektroninis bilietas, su kuriuo galima naudotis ne tik viešuoju transportu, bet ir išsinuomoti oranžinius dviračius (Vilniečio kortelė naudojama kliento identifikavimui). Tai bus galima padaryti startavus naujam dviračių sezonui balandžio 1 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius