Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1000 medelių Lietuvai dovanoja „Fructis Pure Shine“

Nuo rugpjūčio 1 dienos Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje startuoja aplinką tausojanti akcija „Fructis miškas“, truksianti iki rugsėjo 7 dienos. Žaliosios akcijos metu, Lietuva pasipuoš tūkstančiu, o visos trys Baltijos šalys – trimis tūkstančiais, naujų medelių.
Garniertree (akcijos medis)
Akcija „Fructis miškas“ / Organizatorių iliustr.

„Žaliuojantys miškai – tai kiekvienos Baltijos šalies grožis ir pasididžiavimas, kaip sveiki ir spindintys plaukai – kiekvieno žmogaus džiaugsmas. GARNIER rūpinasi gamta, todėl jos laboratorijose nuolat atliekami tyrimai ir ieškoma pažangių būdų, kaip gaminti aplinką tausojančius produktus. Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie Baltijos šalių žaliųjų erdvių gerinimo ir tikimės aktyvaus žmonių dalyvavimo „Fructis miškas“ akcijoje“, – teigia Daiva Matukienė, GARNIER atstovė Lietuvoje.

Kuo daugiau akcija „Fructis miškas“ sulauks gamta besirūpinančių dalyvių, tuo daugiau medelių bus pasodinta.Tikimasi, kad Lietuva dėl šios akcijos sužaliuos tūkstančiu medeliu, o Baltijos šalys – trimis tūkstančiais.

Pakanka pasidalyti specialiai akcijai sukurto tinklalapio www.fructis-forest.eu/lt nuoroda 10 kartų, ir Lietuvoje bus pasodintas medelis! Visi socialinių interneto tinklų "Facebook" ir "Twitter" vartojai kviečiami dalytis informacija visuose kampanijoje dalyvaujančiuose socialiniuose tinkluose. Kiek žmonių pasidalins tinklalapio www.fructis-forest.eu/lt nuoroda, tiek per kampaniją valstybiniuose miškuose bus pasodinta medelių.

Sodinti medelius gali visi norintys, tereikia užsiregistruoti. Tam tikrą dieną visi tinklalapyje www.fructis-forest.eu/lt užsiregistravę vartotojai bus kviečiami sodinti medelių, o visais įrankiais sodintojus aprūpins kampanijos komanda.

Maloni staigmena laukia 60 pirmųjų medelių sodintųjų. Kiekvienas gaus dovanų naująjį, itin mažai aplinką veikiantį „Fructis Pure Shine“ šampūną ir džiaugsis švelniais, spindinčiais ir 10 kartų stipresniais plaukais. Naujasis šampūnas „Fructis Pure Shine“ neutralizuoja kieto vandens poveikį, todėl ant plaukų nelieka kalkių nuosėdų, o vaisių koncentratas stiprina plaukus iš vidaus ir saugo nuo kasdienio kenksmingo aplinkos poveikio. Šampūno sudėtyje nėra silikono ir parabenų, be to jo sudėtis yra 94% suskaidoma – 94% sudėties sudaro mikroorganizmų skaidomos medžiagos.

GARNIER siekia tapti kuo mažiau aplinką veikiančiu produktu, laikosi pelno nesiekiančios, nevyriausybinės FCS organizacijos, skatinančios atsakingą požiūrį į pasaulio miškus ir produktų vartojimą, nuostatų.

Kampaniją „Fructis miškas“ organizuoja ir prizus teikia „L'Oréal Baltic SIA“ Lietuvos filialas, Pylimo g. 30/2, Vilnius. Nemokama linija 8 800 20 702. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius