-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatas pristatytas Londone

Lietuvos ambasadoje Londone penktadienį „EuroBasket 2011“ ambasadorius Arvydas Sabonis drauge su čempionato organizatoriais pristatė artėjančias pirmenybes daugiau nei 10 šalių žurnalistams.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Nepaisant to, kad Didžioji Britanija nėra laikoma krepšinio valstybe, į pristatymą susirinko apie trisdešimt žurnalistų iš įvairiausių šalių. Mums pavyko pasinaudoti proga, kad Londone dvejas rungtynes žaidžia dvi NBA komandos“,– sakė 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto direktorius Mindaugas Špokas.

Į pristatymą susirinko žurnalistai iš Lietuvos, Latvijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, JAV, Kinijos, Italijos, Ispanijos, Prancūzijos, Belgijos ir Meksikos.

„EuroBasket 2011“ pristatyme Londone taip pat dalyvavo Lietuvos ambasadorius Jungtinėje Karalystėje Oskaras Jusys ir darbo vizito į Didžiąją Britaniją atvykęs Lietuvos švietimo ministras Gintaras Steponavičius.

Pristatymo metu žiniasklaida buvo supažindinta su pasirengimo „EuroBasket 2011“ ypatybėmis, miestais, kuriuose vyks varžybos.

Po kelionės į Slovėniją Lietuvoje vyksiančių pirmenybių ambasadorius planuoja apsilankyti Vokietijoje, Rusijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Graikijoje, Ispanijoje ir Izraelyje.

Šias keliones su „EuroBasket 2011“ organizaciniu komitetu organizuoja Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostai, Lietuvos Užsienio reikalų ministerija.

„EuroBasket 2011“ rugpjūčio 31–rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Pirmą kartą Europos krepšinio čempionatų istorijoje turnyre dalyvaus 24 stipriausios Senojo žemyno rinktinės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius