Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 29 /22:59

Ispanijos krepšininko Marco Gasolio išplatinta nuotrauka iš Panevėžio viešbučio sudrebino internetą

Į Europos krepšinio čempionatą Lietuvoje atvykusio Ispanijos rinktinės krepšininko Marco Gasolio paskelbta nuotrauka tapo tikra interneto sensacija.
Interneto sensacija tapusi nuotrauka iš Panevėžio „Romantic“ viešbučio.
Interneto sensacija tapusi nuotrauka iš Panevėžio „Romantic“ viešbučio. / M.Gasolio/Twitter nuotr.

Tapk 15min/Sportas draugu FACEBOOKE, spausk čia.

Prabangiausiame viešbutyje Panevėžyje – keturių žvaigždučių „Romantic“ – pirmadienį apsistojęs M.Gasolis netrukus socialiniame tinkle „Twitter“ patalpino nuotrauką, kurioje jis guli lovoje kartu su komandos draugu Sergio Llullu.

„Ką tik atvykau į viešbutį ir tik norėjau pasidalinti nuotrauka, kaip atrodo mūsų viešbučio kambarys pirmajame čempionato etape“, – po nuotrauka parašė M.Gasolis.

Tačiau internautus labiausiai suintrigavo siena virš krepšininkų lovos. Jie nenuilsdami spėliojo – čia meno kūrinys ar tiesiog nubyrėjęs tinkas. Tuo tarpu nuotrauka plačiai plito internete.

15min.lt susisiekė su „Romantic“ viešbučiu. Paaiškėjo, kad dviprasmiškas vaizdas virš krepšininkų lovos tikrai nėra statybų brokas.

„Čia toks dizainas. Mūsų kambarių sienos nėra vienodos. Jos specialiai pasendintos, panaudoti akmenų motyvai“, – 15min.lt paaiškino viešbučio registratūros darbuotoja.

Prašmatnus viešbutis „Romantic“ yra įsikūręs neseniai atnaujintame istoriniame malūne Panevėžio miesto centre, ant Nevėžio upės kranto.

„Svečiams mes siūlome 74 jaukius kambarius su kabeline televizija, telefono ryšiu, verslo įranga, seifais, internetu, mini barais. Subtili prabanga ir nepakartojamo grožio vaizdai pro kambario langus į Senvagę pakels nuotaiką ir maloniai nuteiks visai dienai. Senojoje pastato dalyje įrengti senovinio tipo kambariai: medinės grindys, sijos, originalūs baldai ir interjero detalės. Maloniai sutiksime ir išskirtinį dėmesį pasiūlysime kiekvienam svečiui“, – interneto svetainėje viešbutį reklamuoja patys jo šeimininkai, kurie vargu ar galėtų leisti sau prabangą „EuroBasket 2011“ metu priimti svečius iš Ispanijos aptriušusiuose kambariuose.

Kaip 15 min.lt jau rašė, Ispanijos krepšinio rinktinė į Lietuvą atskrido pirmadienį užsakomuoju reisu į Vilniaus oro uostą. Europos čempionai, kaip ir kitos rinktinės, kovas pirmenybėse pradės trečiadienį.

15min.lt iliustracija/Kambario interjeras Panevėžio viešbutyje „Romantic“: akivaizdu, jog interjero dizaineriai čia naudojo savitą sienų apdailą.
15min.lt iliustracija/Kambario interjeras Panevėžio viešbutyje „Romantic“: akivaizdu, jog interjero dizaineriai čia naudojo savitą sienų apdailą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius