Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 29

Vagys iš Anglijos futbolininkų viešbučio tempė net apatines kelnaites

Anglijos futbolo rinktinė po pralaimėjimo Vokietijos futbolininkams pasaulio čempionato ketvirtfinalyje lėktuvu antradienį ryte nusileido gimtinėje. Anglijos futbolo asociacija patvirtino, kad rinktinės žaidėjai savo viešbutyje Rustenburge buvo kelis kartus apvogti, rašo BBC.
Nelinksmi anglų žaidėjų veidai
Nelinksmi anglų žaidėjų veidai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kelnaitės Anglija

Kaip įtariama, ilgapirščiai iš viešbučio kambarių valymo tarnybos pirmiausiai ieškojo ne pinigų, o sportinės aprangos, pasaulio čempionato suvenyrų ir net apatinių kelnaičių. Tiesa, vietos pareigūnai greitai išsiaiškino kaltininkus ir dar tą pačią dieną grąžino savininkams jų daiktus.

Teigiama, kad penkiems nustatytiems vagims skirti treji metai kalėjimo ir apie 650 eurų piniginė bauda. Tuo tarpu antradienį ryte į Londoną parskridusi Anglijos rinktinė buvo atskirai nuo sirgalių palydėta  ypač svarbiems asmenims skirtais koridoriais. Atvykimą tiesiogiai transliavo keli televizijos kanalai.

Gimtinę anglų futbolininkai pasiekė po skaudžiausio pralaimėjimo per visą pasaulio čempionatų istoriją. Ketvirtfinalyje jie 1:4 nusileido Joachimo Loewo treniruojamai Vokietijos nacionalinei komandai.

F.Capello prie Anglijos rinktinės vairo stojo 2007 metų gruodį, o prieš pat pasaulio čempionato pradžią su juo buvo pratęsta sutartis iki 2012-ųjų pabaigos. Kontrakto vertė – 6 mln. svarų sterlingų. Tiesa, vilčių italų futbolo specialistas nepateisino ir sulaukė daug kritikos jau per grupės varžybas.

Paklaustas, kodėl žaidėjai nepasiekė tos fizinės formos, kokią demonstravo savo klubuose, F.Capello atsakė, kad jie buvo iš tiesų „labai pavargę“. „Fizinė žaidėjų forma buvo prasta ir jie nežaidė taip, kaip turėtų žaisti“, – BBC sakė jis.

Visus gandus, kad komandoje įvyko skilimas, strategas paneigė, tačiau Joe Cole'as po rungtynių sekmadienį tvirtino, kad rinktinei reikia išspręsti daug ginčų. Anglijoje verda diskusijos, ar gali F.Capello likti trenerio poste.

Anglijos futbolo asociacijos vadovai treneriui F.Capello liepė palaukti porą savaičių, kol bus priimtas sprendimas dėl jo ateities.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius