Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 05

Brazilijos futbolo rinktinės treneris Dunga atleistas iš pareigų

Dėl nesėkmingo pasirodymo pasaulio futbolo čempionate iš Brazilijos vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Dunga. Į jo vietą nusidriekė kelių kandidatų eilė, praneša AFP.
Dunga veikiausiai nebeliks Brazilijos trenerio poste
Dunga / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Brazilija

Kaip praneša Brazilijos futbolo federacija, sutartis nutraukta su visu brazilų nacionalinės komandos trenerių štabu. Naujasis strategas paaiškės liepos pabaigoje.

Brazilų spaudoje mirga kelių galimų kandidatų pavardės. Kaip realiausias įvardijamas Luisas Felipe Scolari, kartą jau treniravęs Brazilijos rinktinę ir 2002 metais padėjęs jai iškovoti penktą pasaulio čempionų titulą. Tačiau futbolo specialistas agentūrai „Associated Press“ pareiškė, kad negalės stoti prie rinktinės vairo.

Prieš pat pasaulio čempionatą jis pasirašė dvejų metų sutartį su brazilų klubu „Palmeiras“ ir iki 2012-ųjų nenori imtis jokių kitų darbų. Tiesa, L.F.Scolari prisipažino, kad norėtų baigti trenerio karjerą diriguodamas Brazilijos nacionalinei komandai, juolab kad 2014 metų planetos pirmenybės vyks jo tėvynėje.

Be L.F.Scolari, brazilų Futbolo federacijos taikinys yra dar keli kandidatai: Mano Menezesas, Leonardo, Ricardo Gomesas ir Muricy Ramalho.

Brazilų kelias pasaulio futbolo čempionate PAR baigėsi ketvirtfinalyje, kur jie 1:2 nusileido Olandijos nacionalinei komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius