-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 29

A.Jolie: reali šnipų istorija sutapo su filmo „Druska“ scenarijumi (video)

Aktorė Angelina Jolie yra įsitikinusi, jog pastarosiomis dienomis vykstantis reali drama, kuomet Amerikoje buvo atskleisti ir išsiųsti atgal į Rusiją šios šalies šnipai, filmui „Druska“ (angl. „Salt“) davė dar daugiau papildomos reklamos. Anot jos, filmo scenarijus netikėtai tapo daug realistiškesnis nei kas įsivaizdavo.
Kadras iš filmo „Druska“
Kadras iš filmo „Druska“ / „Acmefilm“ nuotr.

Naujausioje veiksmo dramoje Holivudo gražuolė vaidina CŽV agentę, pašventusią gyvenimą, kad gintų JAV piliečius nuo visų galimų priešų, kuri staiga pati tampa saugumo agentūrų taikiniu.
Taip jau išėjo, jog filmas bus pradėtas rodyti nepraėjus net keletai savaičių po to, kai Amerikoje buvo išaiškinta net 10 Rusijos specialių tarnybų infiltruotų šnipų, kurie Amerikoje turėjo suklastotus tapatybės dokumentus ir savo šaliai  pastoviai teikdavo slaptą informaciją. Pastarieji šnipai buvo deportuoti atgal į Rusiją mainais už keturis už šnipinėjimą Rusijoje kalėjusius asmenis.
 
Po šios istorijos taip pat turėtų apsiraminti ir skeptikai tvirtinę, jog filmuose šnipes suvaidinti parenkamos aktorės yra pernelyg seksualios ir patrauklios bei neatitinka realybės. Net dvi šnipės savo išvaizda labiau priminė Angelinos Jolie vaidinamą heroję filme nei eilines miesto gyventojas.

Šiuo metu aktorė aktyviai reklamuoja šį filmą ir lankosi įvairiose pasaulio šalyse. Viešėdama Rusijoje aktorė prisipažino, jog pastarųjų savaičių įvykiai bei jų panašumas su filmo scenarijumi pribloškė ne tik ją pačią, bet ir visą kūrybinę grupę. Tuo pačiu visus paskatino į visą šią istoriją žvelgti labiau iš teigiamos pusės nei iš neigiamos.

„Mes netikėjome jog filmo scenarijus bus taip arti realybės. Taip pat nenorėčiau susitelkti ties neigiama šio šnipinų voratinklio puse. Aš netgi manau, jog tai, kaip šią situaciją šiomis dienomis sprendžią mūsų šalys yra didelis ir gražus žingsnis į priekį abiejų šalių tolimesniame bendradarbiavime“, – teigiamų emocijų neslėpė aktorė.

Filmas „Druska“ kinuose nuo rugpjūčio 6 d.

 

VIDEO: Official SALT Trailer - In Theaters 7/23/2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius