Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 14

Aktorė Elle Fanning su Stevenu Spielbergu susipažino kabodama žemyn galva

Aktorė Elle Fanning, mistiniame režisieriaus J.J.Abramso trileryje „Super 8“ atlikusi Elis vaidmenį, atskleidė daug įdomybių apie darbą filmavimo aikštelėje.
Filmas „Super 8“
Filmas „Super 8“ / Kadras iš filmo

Elle, žymiosios Dakotos Fanning jaunėlė sesuo, prisipažino visą gyvenimą stebėjusi savo sesers aktorės karjerą – merginos kartu keliavo į tolimiausius pasaulio kampelius. Todėl dabar abi seserys su nekantrumu laukia pirmojo jaunėlės debiuto didžiajame ekrane – režisierius J.J.Abramsas E.Fanning pasirinko atlikti vieną iš pagrindinių vaidmenų savo naujausiame veiksmo filme „Super 8“.

Aktorė E.Fanning juokiasi prisiminusi, kad pirmą kartą su garsiuoju režisieriumi ir prodiuseriu Stevenu Spielbergu susitiko kabodama žemyn galva.

„Filmavome sceną oloje, aš kabėjau žemyn galva, kai į filmavimo aikštelę įžengė S.Spielbergas. Aš tesugebėjau garsiai sušukti: „Tai – Stevenas?!“, – juokėsi E.Fanning.

2005-aisiais vyresnioji sesuo Dakota Fanning filmavosi S.Spielbergo veiksmo filme „Pasaulių karas“ (orig. „War of the Worlds“).

„Iki šiol mano sesuo ir režisierius labai šiltai bendrauja ir palaiko draugiškus santykius, tad Dakota labai džiaugėsi, kad turėjau progą susipažinti su žmogumi-legenda ir filmuotis jo prodiusuojamame projekte. Stevenas yra tas žmogus, su kuriuo bendraudamas jautiesi taip, lyg pažinotum jį visą savo gyvenimą“, – gražių žodžių „Super 8“ prodiuseriui negailėjo aktorė E.Fanning.

Režisierius J.J.Abramsas, filmą „Super 8“ pavadinęs savo vaikystėje turėtos filmavimo kameros vardu, pripažįsta, kad juosta nufilmuota „ankstyvojo Spielbergo“ filmų dvasia.

„Esu didelis Steveno gerbėjas ir didžiuojuosi galimybe dirbti su juo. Taip, „Super 8“ turi kažką panašaus į ankstyvąją režisieriaus kūrybą, tačiau nenorėčiau būti lyginamas su Styvu, nes jis – kino genijus“, – kuklinasi filmų „Žvaigždžių kelias“, „Misija neįmanoma 3“ režisierius J.J.Abramsas.

Mistinis veiksmo trileris žiūrovams pasakoja apie draugų šešeriukę, 1979-aisiais filmavusią mėgėjišką filmą apie zombius ir tapusią kraupios avarijos liudininkais. Kartą naktį jaunuoliai atsiduria ties apleista geležinkelio bėgių atkarpa ir savo akimis mato traukinio ir visu greičiu į jį lekiančio visureigio susidūrimą, po kurio iš traukinio ištrūksta mistinis padaras, o miestelyje ima dėtis keisti dalykai.

VIDEO: Filmo „Super 8“ anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius