Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 27

Aktorius Chrisas Evansas: nesu tikras savo jėgomis dėl užgriuvusios šlovės...

Žaidimų kūrėjai „Next Level Games“ ir leidėjas „SEGA“ pranešė, jog sukūrė žaidimą „Pirmasis keršytojas: super karys“ (orig. „Captain America: Super Soldier“).
Chrisas Evansas filme „Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas“
Chrisas Evansas filme „Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Chrisas Evansas

Pranešama, jog žaidimas pritaikytas „Xbox 360“ ir „PlayStation 3“ žaidimų konsolėms. Fantastinis nuotykių žaidimas sukurtas remiantis „Marvel“ komiksais apie superherojų Kapitoną Ameriką. Pastarieji tapo pagrindu ne tik žaidimui, tačiau ir veiksmo filmui, didžiuosius kino ekranus visame pasaulyje ir Lietuvoje pasieksiančiu jau šį penktadienį, liepos 29 dieną.

Žaidėjams, įsigijusiems „Pirmąjį keršytoją: Super karį“, teks stoti į kovą su pavojingiausia Trečiojo Reicho teroristine organizacija HYDRA bei jos vadu Raudonąja Kaukole ir sugriauti niekšingus priešų planus apie pasaulio užgrobimą. Legendinis superherojus Kapitonas Amerika stos į kovą pasitelkdamas pagrindinį savo ginklą – jėgą ir miklumą bei naudodamasis galingu skydu, turinčiu nepaprastų galių. Jo dėka galėsite atakuoti kelis priešus iškart, atremti jų atakas, naikinti kelyje pasitaikančias kliūtis ir netgi spręsti galvosūkius, iškylančius žaidime.

Pagrindinio „Kapitono Amerikos: pirmojo keršytojo“ vaidmens atlikėjas, aktorius Chrisas Evansas, žaibiškai išgarsėjęs vos pasirodžius pirmiesiems filmo plakatams, prisipažįsta, jog kol kas sunkiai susitvarko su netikėtai jį užgriuvusia šlove.

„Aš nuolat sau kartoju, jog man tiesiog reikia išgyventi šį laikotarpį. Visi šie interviu, nuolatiniai susitikimai, fotosesijos, raudoni kilimai... Nesu tikras, jog gerai susidoroju su mane užgriuvusia šlove, nes daugeliu atveju nežinau, kaip turėčiau elgtis, ką sakyti žurnalistams ir nesu tikras savo jėgomis“, – atviravo žurnalistų vis dar bijantis aktorius Chrisas Evansas.

Nors aktorius toli gražu nėra naujokas didžiajame ekrane, tačiau nei „Gęstanti saulė“ (orig. „Sunshine“, 2007), nei „Fantastiškas ketvertas“ (orig. „Fantastic Four“, 2005), kuriuose jis vaidino iki šiol, neatnešė jam tokios šlovės, kaip atgimęs „Marvel“ komiksų veikėjas Kapitonas Amerika.

Paklaustas, kaip įsivaizdavo Holivudo kino užkulisius ir žvaigždžių gyvenimą, aktorius pasakojo, jog viskas yra daug geriau, negu jis tikėjosi.

„Buvau pasiruošęs blogiausiam, tad dabar esu maloniai nustebintas. Jaučiu visuomenės susidomėjimą manimi ir tikiuosi, jog jis kiek nuslūgs filmui pasiekus kino sales, o mano gyvenimas liks toks, koks buvo. Saugau savo privatumą, asmeninį gyvenimą ir norėčiau turėti galimybę daryti tuos kasdieninius dalykus, kuriuos dariau iki tapdamas Kapitonu Amerika – rytais vaikščioti į ūkininkų turgų, apsipirkinėti vietinėje parduotuvėje ir susitikinėti su draugais. Taip pat negaliu sulaukti, kada grįšiu į savo namus Bostone – ten verda kitoks gyvenimas negu čia, Holivude“, – pasakojo aktorius.

VIDEO: Captain America: The First Avenger Movie Trailer 2 Official (HD)

Kaip žinia, vos baigęs filmuotis juostoje „Kapitonas Amerika: pirmasis keršytojas“, Chrisas Evansas dar kartą apsirengė superherojaus kostiumą, tik šįkart kitam projektui – ateinančių metų viduryje Lietuvoje startuosiančiam fantastiniam veiksmo filmui „Keršytojai“ (orig. „The Avengers“, 2012). Šioje juostoje išvysime ir kitus superherojus – Halką, įkūnijamą aktoriaus Marko Ruffalo, neseniai kine praūžusį Torą ir Chrisą Hemsworthą, bei visiems puikiai pažįstamą Geležinį žmogų – Robertą Downey jaunesnįjį.

„Nuostabu būti tokios superherojų komandos dalimi. Jeigu viskas priklausytų tik nuo manęs, būčiau nieko prieš visuomet filmuotis komandiniuose filmuose. Filmavimas tampa tūkstantį kartu įdomesnis, kai mes visi atsiduriame vienoje filmavimo aikštelėje“, – įspūdžiais dalijosi Kapitonas Amerika aktorius C.Evansas.

Filmavimo aikštelėje į atmintį C.Evansui labiausiai įsirėžė Robertas Downey jaunesnysis, vieną po kito žarstęs jam patarimus.

„Jis išmokė mane būti protingu Holivudo mėsmalėje ir elgtis labai apgalvotai, kai šalia yra žurnalistų. Kartą jam papasakojau apie savo baimes ir nepasitikėjimą savimi bendraujant su kino pramonės žvaigždėmis, o jis paplekšnojo man per petį ir patarė nebijoti žmonėms atskleisti savo baimių. Patikėjau kiekvienu jo žodžiu ir po šio pokalbio ėmiau kitaip žiūrėti į save bei suvokiau, kad Robertas Downey jaunesnysis – puikus vyrukas, nestokojantis sveiko proto“, – juokėsi aktorius C.Evansas.

Veiksmo ir nuotykių filmas apie legendinį superherojų Kapitoną Ameriką į kino sales kviečia jau šį penktadienį, liepos 29 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius