Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 15

Aktorius Corbettas prognozuoja: bus kuriamas filmas „Seksas ir miestas 3“

Kino centrų ekranuose kelias savaites sukasi gerbėjų ilgai laukta kino juosta „Seksas ir miestas 2“, tačiau filmo herojės Kerės Bredšou (akt. Sarah Jesicca Parker) buvęs vaikinas Aidenas (akt. Johnas Corbettas) viliasi, kad sulauksime ir trečiosios pilnametražės filmo dalies.
Aktorius Johnas Corbettas
Aktorius Johnas Corbettas / Kadras iš filmo

Trumpam į antrą „Sekso ir miesto“ dalį grįžęs aktorius įsitikinęs: šis filmas uždirbs pakankamai, kad būtų kuriamas „Seksas ir miestas 3“.

„Antroji kino juosta buvo sukurta filmo gerbėjams, atsižvelgiant į jų vis dar neblėstantį domėjimąsi „Sekso ir miesto“ herojų likimais. Viliuosi, „Seksas ir miestas 2“ tikrai atsipirks, todėl, manau, pats laikas pagalvoti apie trečiosios filmo dalies kūrimą“, – kalbėjo J.Corbettas.

Aktorius įsitikinęs, kad tokiai minčiai pritartų ir žavusis „Seksas ir miestas“ merginų ketvertukas: Kerė (akt. S.J.Parker), Samanta (akt. Kim Cattrall), Šarlotė (akt. Kristin Davis) bei Miranda (akt. Cynthia Nixon).

„Jos visos atsidavusios filmui, o ir režisierius Michaelis Patrickas Kingas turi daug įvairių idėjų“, – sakė J.Corbettas.

Nors aktorius tikisi, kad bus sukurtas filmas „Seksas ir miestas 3“, nemano, kad trečioje kultinio filmo dalyje vėl išvysime jo vaidinamą herojų Aideną.

„Nemanau, kad pamatysime Aideną, jeigu bus sukurta dar viena filmo „Seksas ir miestas“ dalis. Tačiau, be abejo, esu atviras pasiūlymui filmuotis“, – sakė aktorius.

Jeigu J.Corbetto vaidinamas herojus vėl pasirodytų kultiniame filme, aktorius mano, jog tuomet reikėtų kalbėti apie kitokius vyro ir moters santykius – neištikimybę.

„Jis negali grįžti tiesiog dėl dar kelių bučinių. Jei Aideną vėl matysime trečioje „Sekso ir miesto“ dalyje, jis turi įberti į filmą šiek tiek pipiriukų“, – įsitikinęs J.Corbettas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius