Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 15

Aktorius Jasonas Sudeikis šešias savaites „gyveno“ lėktuvuose (video)

Besifilmuojant jau šį savaitgalį kino teatrus pasieksiančioje nuotaikingoje komedijoje „Savaitė be žmonų“, lietuviško kraujo turinčiam aktoriui Jasonui Sudeikiui šešias savaites teko gyventi lėktuvuose. Tuo pat metu jis filmavosi ir pokalbių šou „Saturday Night Live“, kurį veda jau ketvirtus metus.
J.Sudeikis ir O.Wilsonas
J.Sudeikis ir O.Wilsonas / „Acme Film“ archyvo nuotr.

„Šeštadienį dalyvaudavau šou, vėliau įkišdavau nosį į specialų vakarėlį, skirtą laidos svečiams, tada atsibusdavau sekmadienį popiet, sėsdavau į lėktuvą, skrendantį į Atlantą, pirmadienį pradėdavome „Savaitę be žmonų“, antradienį grįždavau į Niujorką repeticijoms, apsisukdavau ir vėl parskrisdavau į filmavimo aikštelę, o penktadienio vakarais vėl grįždavau į Atlantą, kur šeštadieniais filmuodavausi „Saturday Night Live“. Tada vėl viskas iš pradžių“, – pasakojo aktorius.

Nepaisant įtempto grafiko, 35-erių J.Sudeikis teigia, kad, jei ir būtų galimybė viską pakartoti, nieko nekeistų: „Man patiko tas šešias savaites gyventi lėktuvuose. Juk namuose niekas nelaukia, o čia visada pasitinka žavios besišypsančios stiuardesės, pasiūlo pietus, išgerti... Apie ką dar galima svajoti?“.  

Filme „Savaitė be žmonų“ aktorius drauge su Owenu Wilsonu vaidina vyrus, kuriems jų žmonos duoda savaitę atostogų nuo santuokinių įsipareigojimų. Žmonų pasiūlymas skamba tarsi svajonių išsipildymas. Tačiau netrukus vyrai ima suvokti, jog jų įsivaizduotas laisvo vyro gyvenimas visiškai neatitinka realybės. Jų bandymai gyventi tarsi pašėlusiems pleibojams ne tik nevykę – jie tiesiog komiški. Tuo tarpu žmonos taip pat ilsisi nuo santuokos. Tik jie apie šią „smulkmeną“ net nebuvo pagalvoję...

Komediją režisavo broliai Bobby ir Peteris Farrelly, sukūrę tokius kino hitus kaip „Bukas ir bukesnis“, „Aš, kitas aš ir Irena“ bei „Pakvaišę dėl Merės“.

Filmo anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius