-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 24

„Alvinas ir burundukai“ savo amžiumi greit prilygs klasikai

Gruodį Lietuvą pasieks lietuviškai įgarsintas atostogomis ir nuotykiais alsuojantis filmas visai šeimai „Alvinas ir burundukai 3“ („Alvin and the Chipmunks 3“1).
„Alvinas ir burundukai 3“
„Alvinas ir burundukai 3“ / Filmo kūrėjų nuotr.

Filmas „Alvinas ir burundukai“ skaičiuoja jau 50-uosius gyvavimo metus ir amžiumi pretenduoja papildyti klasikos fondą. Apie šauniąją brolių trijulę kuriami filmai, animaciniai serialai, vaizdo žaidimai. Piešti žvėreliai dalyvauja televizijos pokalbių šou, apie juos kuriamos dainos, broliukai mėgaujasi dėmesiu ir puošia žurnalų viršelius bei vaikams skirtų prekių pakuotes visame pasaulyje.

Savo gimtinėje, Jungtinėse Amerikos valstijose, „Alvinas ir burundukai“ visuomet buvo itin populiarūs, tačiau pasaulinis burundukų virusas išplito visai neseniai, prieš ketverius metus, pasirodžius pirmajai filmo apie žavingus graužikus daliai – „Alvinas ir burundukai“, kurią režisavo Timas Hillas. Juostai uždirbus daugiau kaip 350 milijonų JAV dolerių filmo kūrėjai po dvejų metų pertraukos pristatė antrąją filmo dalį – „Alvinas ir burundukai 2“ („Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel“), susižėrusią daugiau kaip 400 milijonų JAV dolerių. Šie įspūdingi skaičiai, rodantys neblėstančią žiūrovų meilę frančizei, kalba patys už save. Filmo kūrėjai teigia, jog sukurti trečiąją neišskiriamų brolių nuotykių dalį paskatino pirmųjų dviejų filmų sėkmė ir neatmeta galimybės ateityje tęsti burundukų nuotykius.

Kaip ir pirmuosiuose filmuose, trečiojoje dalyje burundukus originalo kalba įgarsina jau pažįstami Justino Longo, Jesse McCartney, Matthew Gray Gublerio, Amy Poehler, Christinos Applegate ir Annos Faris aktorių balsai.

Alvinas (įgarsina akt. Justin Long), Saimonas (įgarsina akt. Matthew Gray Gubler), Teodoras (įgarsina akt. Jesse McCartney) ir mielos jų draugės tiesiog negali neprikišti uodegėlių ten, kur kvepia nuotykiais! Šįkart dainingieji burundukai ir jų antrosios pusės bei Deivas (akt. Jason Lee) leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu, kurį paverčia savo žaidimų ir pramogų aikštele. Laivui sudužus septyneriukė atsiduria negyvenamoje saloje, tačiau burundukų tai negąsdina.

Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi nusiųsti pagalbos signalą ir ištrūkti iš salos, burundukai daro tai, ką moka geriausiai – šoka, dainuoja ir kelia chaosą. Tačiau kokia gi būtų istorija, jeigu žavingieji burundukai neįsiveltų į nuotykius, kurie tyko jų net ir negyvenamoje saloje, kurioje yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!

Alvino ir jo draugų burundukų nuotykiai Lietuvos ir pasaulio kino teatrus šturmuoja vienu metu – gruodžio 16 dieną.

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius