-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 14

Angeliną Jolie įkvėpė tikros slaptosios agentės (video)

Aktorė ir šešių vaikų mama Angelina Jolie nustebo, kai ruošdamasi vaidmeniui naujausiame veiksmo trileryje „Druska“ (angl. „Salt“) susipažino su slaptomis CŽV agentėmis ir šios pasirodė labai švelnios bei mielos.
Filmas „Druska“
Filmas „Druska“ / Kadras iš filmo

„Kai susitikau su tomis moterimis, iš pirmo žvilgsnio jos man pasirodė švelnios ir mielos lyg vaikus prižiūrinčios mamos, tačiau iš tiesų jos kietesnės už daugelį iš mūsų“, – „The Sun“ pasakojo aktorė.

„Jos yra ypač stiprios moterys: tiek fiziškai, tiek dvasiškai. Todėl man nenuostabu, kodėl jos tarnauja armijose ir netgi šiuo metu kovoja karo laukuose. Moters galimybės gali viršyti visas nustatytas ribas“, – pastebėjimais dalijosi A.Jolie.

Aktorė taip pat prisipažino, kad pažintis su šiomis moterimis įkvėpė dar daugiau dirbti ir pranokti save atliekant muštynių ir kitas veiksmo scenas.

„Tam tikrais atvejais aš turėčiau būti daug atsargesnė ir neignoruoti savo baimės jausmo, nes kartais pati noriu atlikti visus sudėtingus ir pavojingus triukus. Net turiu randų, įrodančių pasiryžimą. Per visą karjerą sukūriau labai daug vaidmenų, kurie pavertė mane adrenalino verge. Aš tiesiog dievinu šokinėti iš arba į judančias transporto priemones. Todėl tokiu atveju mano baimės jausmas ramiai tyli. Jie tik pasako, nuo ko ir ant ko užšokti, aš užsimerkiu ir darau, kas pasakyta. Man tai grynas malonumas“, – apie priklausomybę nuo kaskadinių triukų prisipažino aktorė.

„Druska“ – tai įtempto siužeto veiksmo trileris apie CŽV agentę (akt. A.Jolie), skyrusią gyvenimą JAV piliečių gynimui nuo visų galimų priešų. Agentė staiga pati tampa saugumo agentūrų taikiniu.

„Druska“ kino teatruose pasirodys nuo rugpjūčio 6 d.

VIDEO: Official SALT Trailer - In Theaters 7/23/2010

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius