-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 30

Angelina Jolie ir Robertas Pattinsonas filme – motina ir sūnus?

Šiuo metu ant bangos esanti Angelina Jolie vieną po kito gauna pasiūlymus filmuotis. Gali būti, kad greitai ją išvysime išties įdomiame projekte, kur ji įkūnys „Saulėlydyje“ vaidinusio aktoriaus Roberto Pattinsono herojaus motiną.
Angelina Jolie
Angelina Jolie. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Showbizspy.com, vedamos derybos dėl 35-erių A.Jolie pasirodymo naujajame Clinto Eastwoodo režisuojamame filme darbiniu pavadinimu „Unforgiven“ (liet. „Negavusi atleidimo). Beje, nereikėtų klysti, 1992-aisiais C.Eastwoodas susuko kitą filmą tokiu pat anglišku pavadinimu.

Naujoji juosta pasakos apie moterį, kuri mėgina grįžti į visuomenę po 15 metų, praleistų kalėjime už dviejų policijos pareigūnų nužudymą. Tragedija įvyko po to, kai policininkai atvyko iškeldinti herojės ir jos šeimos iš namo, kuriame jie gyveno. Išėjusi į laisvę moteris viliasi gyventi ramiai ir įsikurti kartu su bėdų turinčia jaunesniąja seserimi, tačiau herojė atsiduria vienos iš aukų sūnų taikiklyje. Deadline.com duomenimis, projektas plėtojamas su mintimi, kad jame pasirodys A.Jolie, tačiau oficialaus jos kandidatūros patvirtinimo dar nebuvo.

Kadras iš filmo/Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas

Vienu seksualiausių pasaulio vyrų šiemet tituluojamas 24-erių „Saulėlydžio“ aktorius Robertas Pattinsonas, kaip manoma, atliks vieno iš kerštingųjų sūnų vaidmenį. A.Jolie gali tekti jo motinos vaidmuo, nors neatmetama galimybė, kad ji bus pagrindinė filmo aktorė.

Kita vertus, tikėtina, kad A.Jolie bus skirtas mažas vaidmuo, mat artimiausiu metu ji bus užsiėmusi režisuodama filmą apie Bosnijos karą. Beje, debiutuoti kaip meninio kino kūrėją, kaip teigiama, ją paskatino ilgametis draugas ir mokytojas C.Eastwoodas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius