-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 16

Ar Angelina Jolie suvilios ir Johnny Deppą? (video)

Toks klausimas kyla sužinojus, jog abu aktoriai net visą vasarą praleido kartu besifilmuodami romantiškiausiose pasaulio šalyse – Prancūzijoje bei Italijoje.
Filmas „Turistas“
Filmas „Turistas“ / Kadras iš filmo

Visai neseniai oficialiai pristatyto veiksmo filmo „The Tourist“ (liet. „Turistas“) reklaminiame anonse yra matyti nemažai ištraukų, kuriose Johnny Deppas bei Angelina Jolie primena filmo „Ponas ir ponia Smitai“ vaidinamus herojus.

Režisieriaus Floriano Henckelio von Donnersmarcko filme aktorius Johnny Deppas vaidina amerikietį turistą, atvykusį į Italiją išsilaižyti meilės paliktų širdies žaizdų. Šioje kelionėje jis sutinka Elise‘ą (akt. A. Jolie), nepaprasto grožio ir patrauklumo moterį, kuri, kaip vėliau paaiškėja, jo kelyje pasimaišo neatsitiktinai. Abu herojai įsipainioja į sūkurį įvykių, kurie juos abu vis labiau ir labiau suartina.

Be pagrindinių aktorių, filme taip pat vaidina Paul Bettany bei Timothy Dalton.

Jau nuo pat pradžių, pasirodžius pirminei informacijai apie vaidmens paskyrimą Angelinai Jolie, tarp Patricia‘os Cornwell knygos, pagal kurią ir pastatytas filmas, gerbėjų pasklido sąmyšis.

Anot daugumos jų, 35-erių aktorė yra pernelyg žavi ir išskirtinio grožio moteris tam, kad įkūnytų pagrindinę filmo heroję Kay Scarpetta, kuri knygoje vaizduojama kaip vidutinio amžiaus, smulkaus sudėjimo ir trumpo kirpimo šviesių plaukų moteris – beveik tokia pati, kaip ir knygos autorė Patricia Cornwell.

Kaip vėliau prisipažino pati autorė, užkietėjusi Holivudo viengungė ir, neoficialiais duomenimis, tos paties lyties atstoves labiau mylinti aktorė Jodie Foster buvo rašytojos pirminis pasirinkimas, tačiau jai atsisakius vaidmens, Cornwell susitiko su Angelina Jolie filmo „Druska“ filmavimo aikštelėje ir buvo greitai įtikinta, jog pastaroji geriausiai tinka šiam vaidmeniui.

Filmo „Turistas“ premjera Lietuvoje – sausio 7 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius