Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 13

Bridžita Džouns grįžta! Renee Zellweger sutiko filmuotis trečiojoje dalyje

Praėjo jau septyneri metai nuo to laiko, kai kino teatrų ekranuose galėjome išvysti antsvorio kamuojamos vienišės Bridžitos Džouns nuotykius. Tačiau neseniai paaiškėjo, kad Holivudo žvaigždė Renee Zellweger sutiko trečiąkart įkūnyti šią daugelio pamėgtą šviesiaplaukę ir jau bando prisiminti anglišku akcentu nuspalvintą Bridžitos kalbėjimo manierą.
Renee Zellweger
Renee Zellweger / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau Bridžitos Džouns gerbėjams nevertėtų viltis, kad R.Zellweger, ruošdamasi pastarajam vaidmeniui drastiškai priaugs svorio ir pasirodys tokia, kokia buvo 2001 ir 2004 metų filmuose, praneša dailymail.co.uk.

Filmų „Bridžitos Džouns dienoraštis“ ir „Bridžitos Džouns dienoraštis: ties proto riba“ žvaigždė po filmavimų rekordiškai greitai atsikratydavo priaugto svorio. Lieknutė aktorė ne kartą viešai baiminosi, kad toks elgesys jos organizmui gali atsiliepti neigiamai. Atsiliepimus apie žalą organizmui dėl drastiško svorio svyravimo Renee yra girdėjusi ir iš medikų.

Teigiama, kad šįkart 42 metų aktorė filmavimo aikštelėje ketina dėvėti specialų ją pastorinsiantį kostiumą.

Bridžita ir Markas negali turėti vaikų. Manau dėl to viskas ir prasideda. Taigi tuomet ji padaro didžiulę klaidą ir grįžta pas Danielį Klyverį.Naujieną, kad bus rengiama trečioji knygos apie Bridžitą Džouns ekranizacija, patvirtino „Aitken Alexander Associates“ – romanų autorės Helenos Fielding agentai. H.Fielding šiuo metu kaip tik ir rašo trečiąją populiarios serijos knygą.

Kol kas nėra patvirtinta, kad trečiojoje dalyje vaidins iš ankstesniuose filmuose pasirodę Colinas Firthas ir Hugh Grantas. Oscaro apdovanojimo už vaidmenį filme „Karaliaus kalba“ laimėtojas C.Firthas, filmuose „Bridžitos Džouns dienoraštis“ ir „Bridžitos Džouns dienoraštis: ties proto riba“ įkūnijęs advokatą Marką Darsį sutiko atskleisti kelias būsimojo filmo detales.

„Bridžita ir Markas negali turėti vaikų. Manau dėl to viskas ir prasideda. Taigi tuomet ji padaro didžiulę klaidą ir grįžta pas Danielį Klyverį (H.Granto personažas – aut.past.), pakankamai ilgai, kad pastotų. Manau, kad jis ją pameta, ir, spėkit, kas grįžta jos išgelbėti?“ – retoriškai klausė C.Firthas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius