Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 09

Cate Blanchett: savo vaikams esu piktas policininkas

Kino žvaigždė Cate Blanchett ir jos vyras Andrew Uptonas nesijaudina dėl to, ar jų vaikai juos mėgsta. Viename interviu aktorė prisipažino, kad dar prieš susilaukiant pirmagimio jiedu nusprendė, jog vaikus auklės itin griežtai. Devynerių sūnų Dashiellį, septynerių Romaną bei trejų Ignacijų tėvai moko, kad aiškiai nustatytos ribos yra daug svarbiau nei buvimas su draugais.
Cate Blanchett filme „Hanna“
Cate Blanchett filme „Hanna“ / Kadras iš filmo

Žinoma, kartais sunku būti piktu policininku, bet visada sau sakau, kad taip reikia. Man neramu, jog daugelis šiuolaikinių tėvų stengiasi bet kokia kaina tapti geriausiais savo vaikų draugais. Jei tau rūpės tik tai, kad vaikas tave mėgtų – vėliau turėsi daug problemų“, – „The Daily Mirror“ sakė 41-erių C.Blanchett.

Pasak aktorės, svarbiausia mokėti atžalas išklausyti ir išmokyti išsikalbėti: „Manau, kad esu mylinti motina, todėl vaikai supras, kaip svarbu išsipasakoti. Tikiuosi, kai mano vyrukams bus penkiolika, jie su manimi bendraus lygiai taip pat laisvai, kaip tai daro dabar.“

C.Blanchett taip pat prisipažino, jog vaikai jai visuomet buvo svarbesni už karjerą. Būtent dėl to ji vos neatsisakė vaidinti naujausiame veiksmo trileryje „Hanna“, kuriame atliko griežtos ir negailestingos CŽV agentės vaidmenį.

Iš pradžių filmo kūrėjai man pasakė, jog filmavimai Maroke ir Suomijoje vyks aštuonias savaites. Iš karto atsisakiau, nes būti tiek laiko be šeimos nenorėčiau. Tuomet jie specialiai dėl manęs sutrumpino filmavimų trukmę iki 22 dienų. Perskaičiau scenarijų ir supratau, kad šis filmas – neįtikėtinas“, – apie filmą „Hanna“ pasakojo australė.

Tokių kino hitų kaip „Atpirkimas“, „Puikybė ir prietarai“ bei „Solistas“ režisieriaus Joe Wrighto naujausiame filme drauge su Cate Blanchett vaidina jaunoji Holivudo žvaigždė Saoirse Ronan bei Ericas Bana, o garso takelį sukūrė patys „The Chemical Brothers“. Trileris „Hanna“ pasakos intriguojančią istoriją apie giliai miške gyvenančius tėvą ir paauglę dukrą. Šeimynėlė nepaprasta: tėvas – CŽV ieškomas agentas, o dukra nuo mažų dienų ugdoma tapti negailestinga žudike. Tačiau tėvas dukrą kovos paslapčių mokė ne savo malonumui – neilgai trukus paauglei tenka pasinaudoti įgūdžiais.

Intelektualus trileris „Hanna“ į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau šį savaitgalį, birželio 10 d. Kol kas siūlome pažiūrėti rimtesnio žanro mėgėjus neabejotinai sudominsiantį filmo anonsą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius