Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 24

Dalyvauk konkurse – laimėk kvietimus į norimą filmą! (video)

Sveiki, kino gerbėjai! Ar jau spėjote atsipūsti po grandiozinio praėjusios savaitės kino konkurso, kai kvietėme laimėti net keturių filmų kvietimus? Turime pranešti, kad... šią savaitę tikrai nebus lengviau! Išsirinkite norimą filmą, atsakykite į konkurso klausimą ir bandykite laimėti kvietimą sau ir draugui vėl į keturias kino juostas!
Filmas „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“
Filmas „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ / Kadras iš filmo

Praėjusios savaitės konkursas sulaukė didžiulio jūsų susidomėjimo ir galybės laiškų. Ištraukus burtus, į filmą „13“ norime pakviesti Vaidą ir Eglę, romantišką komediją „Lengvabūdė pirmūnė“ nemokamai pamatys Galina ir Ernesta, į komediją „Ir vėl tu!“ kviečiame Karoliną ir Elianą, o įtempto veiksmo filmą „Nevaldoma grėsmė“ pamatys Romualdas ir Henrikas. Sveikiname visus laimėtojus!

Šią savaitę kviečiame aktyviai dalyvauti siaubo filmų gerbėjus, nes norime jums padovanoti kvietimą į siaubo trilerį „Piranijos 3D“. Tikroviški vaizdai, šiurpinančios patirtys ir įspūdžiai jūsų tikrai laukia šio filmo peržiūroje!

Istorinių filmų mėgėjai taip pat turėtų suklusti – didžiuosiuose šalies kino teatruose jau rodomas filmas „Agora“, nukeliantis žiūrovus prieš mūsų erą. Kino juostoje – karšti įvykiai, pakeitę pasaulį...

Jei dar nespėjote pamatyti rekordus visame pasaulyje mušančio filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 1 dalis“ – pats laikas tai padaryti. Teisingai atsakydami į klausimą, pretenduojate gauti kvietimus ir šią kino juostą pamatyti nemokamai, o taip pat galite laimėti originalius šios kino juostos marškinėlius bei kepuraitę!

O taip pat jau reikėtų pradėti ruoštis didžiajai premjerai – dramai „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“. Kino juostoje išvysite ne tik aktualų šiems laikams siužetą, bet ir legendinį kino aktorių Michaelą Douglasą, dabar kovojantį su sunkia liga.

Filmo „Piranijos 3D“ KLAUSIMAS: Kaip pavojingos piranijos patenka į ežerą?

Filmo „Agora“ KLAUSIMAS: Į kokį pastatą pasikėsina įpykusi minia?

Filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 1 dalis“ KLAUSIMAS: Kiek metų kino teatruose žiūrovai stebi Hario Poterio nuotykius?

Filmo „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ KLAUSIMAS: Kokie pasauliniai įvykiai bręsta šiame filme?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų!

Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

VIDEO: „Agora“
VIDEO: Harry Potter and the Deathly Hallows Trailer Official HD
VIDEO: „Volstrytas: pinigai nemiega“ / „Wall Street: Money Never Sleeps“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius