Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 12

Dar vieni muškietininkai – su Milla Jovovich

Jau ne vieną dešimtmetį mėgstama Alexandre'o Dumas sukurta trijų muškietininkų istorija atgims dar kartą. Šįsyk Holivude jos imasi „Absoliutaus blogio“ režisierius Paulas W.S.Andersonas. Tad nenuostabu, kad vieną pagrindinių vaidmenų atliks jo žmona Milla Jovovich. Jai teks Miledi Vinter vaidmuo.
Milla Jovovich
Milla Jovovich / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, naująją muškietininkų interpretaciją ketinama kurti 3D formatu, pranešė „The Holliwood reporter“. Filme netrūks ir kitų žinomų aktorių: išvysime „Oskarą“ už geriausią antraplanį vaidmenį Quentino Tarantino kino juostoje „Negarbingi šunsnukiai“ pelniusį Christophą Waltzą. Manoma, kad jis taps negailestinguoju kardinolu Rišeljė. Prie jo ir M.Jovovich prisidės D‘Artanjanas, kurį įkūnys 18-metis Loganas Lermanas, neseniai vaidinęs pagrindinį vaidmenį filme „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“.

Negana to, vis garsiau kalbama, kad hercogą Bekingemą vaidins žiūrovų mylimas aktorius Orlando Bloomas. Teigiama, kad režisierius jau pateikė jam savo pasiūlymą, tačiau dar nesulaukė atsakymo.

Nuotaikingus kovotojus Portą, Atą ir Aramį vaidins Ray Stevensonas, pasirodęs „Eli knygoje“, Luke‘as Evansas, filmavęsis „Titanų susidūrime“, ir Matthew Macfadyenas iš „Robino Hudo“.

Liūdnai pagarsėjusio Rokforo vaidmuo teko etatiniam blogiukui, Džeimso Bondo dalyje „Casino Royale“ piktadarį vaidinusiam Madsui Mikkelsenui.

Filmą ketinama pradėti kurti šių metų rugsėjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius