Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 19

Dogų veislės šuo Marmadukas atšuoliuoja į kino ekranus

Šeimyninės komedijos su kalbančiais gyvūnais – Holivude itin populiarus komedijos žanras. To pavyzdys – naujausia kino kompanijos „20th Century Fox“ komedija „Marmadukas“.
Filmas „Marmadukas“
Filmas „Marmadukas“ / Kadras iš filmo

Marmadukas – tai dailininko Brado Andersono laikraštinio komikso apie chuliganišką vokiečių dogą ekranizacija. Marmaduko nuotykių kiekvieną savaitgalį laukia daugiau nei 600 laikraščių skaitytojų 20-je pasaulio šalių. Marmadukas tai – didžiulis vokiečių dogas, gyvenantis savo malonumui Vinslou šeimoje. Jis toks pats chuliganas ir egoistas, kaip katinas Garfildas arba šuo Marlis. Šių patrakusių gyvūnų šeimininkams niekada netenka nuobodžiauti.

Per savo ilgą gyvenimą tapęs animacinio serialo herojumi ir jau artėdamas prie pensinio amžiaus Marmadukas „kraustosi“ ir į didžiuosius ekranus.

Filme Marmadukas gyvena paprastą ir ramų gyvenimą gausioje Vinslou šeimoje: kartu su nuvargusiu ir amžinai susirūpinusiu tėčiu Filu, jo žmona Debe, trim jų vaikais ir katinu Karlosu. Tačiau vieną dieną Marmaduko gyvenimas pasikeičia: ryžtingai nusiteikęs tėtis visą šeimyną iš Kanzaso perkrausto į Kaliforniją. Naujoje vietoje lėtapėdžio ir geraširdžio dogo laukia sunki adaptacija, kurią papildomai apsunkina nuolatinės mišrūnų ir grynaveislių šunų varžytuvės hipodromo takuose ir netikėtai po akimis pasipainiojusi nuostabi kalaitė.

Marmadukas privalo susitaikyti su nauja realybe ir iš naujo atrasti savo vietą šeimoje ir naujame gyvenime.

Filmo „Marmaduke“ kūrėjai scenarijaus pagrindu paėmė mokyklinę komediją: su meilės trikampiu (greičiau – net kvadratu), su neformalų ir mokyklos elito priešprieša ir su patrakusiu vakarėliu – viskas, ką kine nori matyti paaugliai. Tik mokinius pakeitė keturkojais gyvūnais. Pasinaudoję tarprūšiniais šeimyniniais saitais kūrėjai sutaikė kates ir šunis.

Įvairiausius šeimyninės komedijos šunis ir kitus komedijoje pasirodančius gyvūnus įgarsino Owenas Wilsonas, Emma Stone, George'as Lopezas, Christopheris Mintz-Plasse'as, Steve'as Cooganas ir kiti žinomi Holivudo aktoriai.

Šeimyninė komedija „Marmadukas“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti jau rugpjūčio 27 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius