Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 12

„Džerio Magvairo“ režisierius Cameronas Crowe pagaliau sukūrė naują filmą – „Mes nusipirkome zoologijos sodą“

Po šešerių metų pertraukos režisierius Cameronas Crowe, labiausiai žinomas filmu „Džeris Magvairas“ (orig. „Jerry Maguire“, 1996), pristato ambicingą projektą – nuostabią juokingą dramą „Mes nusipirkome zoologijos sodą“.
Filmas „Mes nusipirkome zoologijos sodą“
Filmas „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ / Filmo kūrėjų nuotr.

Šioje juostoje režisierius sujungia šeimyninės dramos ir sentimentalios komedijos elementus. Filmas itin traukia kino kritikų dėmesį, ir dalis jau prognozuoja filmo sėkmę ne tik užsienio rinkose, tačiau ir vasario mėnesį įvyksiančioje Oskarų apdovanojimų ceremonijoje. Jautri siužetinė linija, aktoriai Mattas Damonas ir Scarlett Johansson, atliekantys pagrindinius vaidmenis, į šeimyninę auditoriją orientuota tematika ir gamtos išsaugojimo tema gali tapti tarptautinio triumfo priežastimi.

Panašu, kad vieną pagrindinių vaidmenų filme atliekančios aktorės S.Johansson laukia įtempti metai. Intensyviai filmuodamasi ir savo režisūriniam debiutui besiruošianti moteris nuo 2010-ųjų teisme kovoja su kompiuterių įsilaužėliais, įsibrovusiais į jos išmanųjį telefoną ir paviešinusiais asmenines apsinuoginusios aktorės nuotraukas. FTB sulaikė kelis įtariamuosius, kuriems gresia 120 metų kalėjimo ir pradėjo teismo procesą. Aktorė S.Johansson pasirodė esanti ne vienintelė nukentėjusioji. Į policiją kreipėsi ir daugiau Holivudo žvaigždžių – Jessica Alba, Selena Gomez ir Christina Aguilera.

Šilta ir juokinga drama „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ (orig. „We Bought a Zoo“) yra sukurtas žurnalisto Bendžamino Mee memuarų motyvais. Kadaise vyras neteko sunkia vėžio forma sirgusios žmonos. Filmas papasakos istoriją apie Mee šeimą, kuri visas savo santaupas skyrė apleisto zoologijos sodo išgelbėjimui ir pavertė visuotiniu traukos centru. Tai istorija apie vienos šeimos susidūrimą su aibe egzotiškų gyvūnų, amžiams pakeitusių jų gyvenimus. Tai pasakojimas apie tai, jog ne viskas gyvenime matuojama pinigais ir valdžios postais.

M.Damonas ir S.Johansson šviesiame, optimistiškame ir gyvenimo džiaugsmą spinduliuojančiame filme visai šeimai „Mes nusipirkome zoologijos sodą“ pasirodys jau kovo 23 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius