Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 30

Edwardas Nortonas dėl vaidmens susipynė „drakonus“ ir gyveno kalėjime (video)

Aktorius Edwardas Nortonas, ruošdamasis vaidmeniui filme „Stounas“, ryžosi kardinaliems šukuosenos pokyčiams – galvą papuošė į standžias kaseles supinti „drakonai“.
Filmas „Stounas“
Filmas „Stounas“ / Kadras iš filmo

E.Nortonas visuomet garsėjo tuo, kad dėl vaidmenų filmuose yra pasiryžęs bet kam. Dėl personažų įtaigumo aktoriaus niekada negąsdino nei išvaizdos, nei charakterio pokyčiai. Ne išimtis ir naujausias jo vaidmuo filme „Stounas“.

Jame E.Nortonas įkūnija kalinčio žudiko, bet kokia kaina svajojančio apie laisvę, personažą. 41 metų aktorius norėjo, kad jo vaidinamas herojus būtų kuo įtaigesnis, tad pats nusprendė, kad galvą reikia papuošti „drakonais“. Taip vadinamos stambios kaselės, standžiai supintos prie pat skalpo. Šios šukuosenos lengvai prižiūrimos, tad yra labai populiarios JAV kalėjimuose.

„Tokios šukuosenos Holivude nedaromos, todėl čia neradau nė vieno kirpėjo, kuris man galėtų supinti tikrus „drakonus“. Teko kreiptis į Crystal, moterį iš Detroito, tik ši sugebėjo man supinti tikrus ir labai gražius „drakonus“, – pasakojo aktorius.

E.Nortonas sako, kad ne tik nauja šukuosena, bet ir visas pasirengimas filmui „Stounas“ buvo labai įdomus ir nepamirštamas: „Dvi savaites praleidau kalėjime apsuptas kalinių. Kalbėjausi su tais vyrukais, tai buvo labai įsimintina patirtis. Už tokius dalykus, naujas patirtis aš ir mėgstu savo darbą.“

Filme su E.Nortonu vaidina dviejų „Oskarų“ laureatas Robertas De Niro bei gražuolė Milla Jovovich. Žiūrovus prie kino ekranų turėtų prikaustyti ne tik garsios aktorių pavardės, bet ir intrigos pilnas filmo siužetas. Pagrindiniai istorijos herojai, siekdami savų tikslų, įklimpsta į melą, klastą ir pavojingą meilės trikampį.

Nauja E.Nortono šukuosena ir aistros kino ekranuose – jau nuo spalio 8 d.

VIDEO: Lietuviškai subtitruotas "Stouno" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius