-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 18

Filme „Aukštyn“ paslėptas naujas „Žaislų istorija 3“ personažas (video)

„Pixar“ kino studija turi ilgametę patirtį kaip galima erzinti žiūrovus. Jie lyg velykinį kiaušinį paslepia naują personažą dabar rodomame arba greitai pasirodysiančiame filme. Kaip pavyzdys, jei atkreiptumėte dėmesį, „Monstrų biure“ pamatytumėte Nemo iš filmo „Žuviukas Nemo“. „Pixar“ tai daro ir vėl. Šį kartą filme „Aukštyn“ jie slepia dar nematytą, visiškai naują personažą, kurį pamatysime „Žaislų istorija 3“ 2010-siais metais.
Filmas „Aukštyn“
Filmas „Aukštyn“ / Kadras iš filmo

Pakalbintas „MTV“ filmo „Aukštyn“ režisierius Pete'as Docteris paaiškino, kur jūs galite trumpam užmesti akį į būsimąjį personažą. Filme yra kadras, kur maža mergaitė būna savo kambaryje ir pro jos langus praskrenda Carlo Fredrickseno namas su balionais. Mergaitė žaidžia su mažu lėktuvėliu. Tuomet ji atsistoja ir pribėga prie lango pasižiūrėti į neįprastą vaizdą: skrendantį aukštyn namą su daugybe balionų. O štai po jos lova ir guli vienas iš naujų „Žaislų istorijos 3“ žvaigždžių.

Šis kadras yra įdėtas net pačiame pirmame „Aukštyn“ reklaminiame klipe. Sustabdę klipą po mergaitės lova pamatysime tik tris daiktus. Pirmas dešinėje greičiausiai yra lūpdažis, per vidurį po lova mėtosi šlepetės. Ir štai kairėje matome žavų pliušinį meškiuką. Ar tai pliušinis meškiukas? Ar pliušinis meškiukas yra būtent tas naujasis „Žaislų istorijos 3“ personažas, Pete'ai Docteri?

Animacinis „Dysney“ ir „Pixar“ 3D šedevras „Aukštyn“ Lietuvos kino teatruose jau nuo rugpjūčio 21 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius