Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 08

Garsios lietuvės Moters dienos išvakares šventė su Prancūzijos kino legendomis

„Pradėti savo dieną švęsti iš vakaro, tai daryti su geriausia drauge ir puikia komedija – kas gali būti linksmiau?“, – kone vieningai sakė kone šimtas žinomų Lietuvos moterų, apsilankiusių išankstinėje Moters dienos proga surengtoje komedijos „Potiche. Žmonos maištas“ premjeroje. Garsaus režisieriaus Francois Ozono („Baseinas“, „8 moterys“) filme vaidina du garsiausi prancūzai aktoriai Catherine Deneuve ir Gerardas Depardieu.
Daiva Urbonavičiūtė
Daiva Urbonavičiūtė / "Acme Film" nuotr.

Kovo 8-osios proga surengtoje premjeroje su geriausiomis draugėmis apsilankė nemažai žinomų moterų. Prancūzišku kinu susidomėjo ir pasidžiaugti moteriškiausia metų švente atėjo dizainerės Sandra Straukaitė, Daiva Urbonavičiūtė, aktorės Nijolė Narmontaitė, Dalia Michelevičiūtė, TV laidų vedėjos Živilė Vaškytė, Lavija Šurnaitė, Ligita Juknevičiūtė, taip pat nemažai garsių šalies verslininkių.

„Be galo sužavėjo pats filmas, režisieriaus sąmojis ir sugebėjimas vėl priversti Catherine Deneuve šokti bei dainuoti (kaip ir juostoje „8 moterys“). Nors tai ne pirmas filmas, kuriame susitinka C. Deneuve ir Gerardas Depardieu, bet tas romantiškas jų bučinys buvo nepakartojamas...“, – premjerą gyrė Lavija Šurnaitė.

C. Deneuve nuotaikingame filme tampa namų šeimininke Siuzan, kuri, susirgus vyrui, beveik į kapus nuvariusiam lietsargius gaminančią kompaniją, perima firmos vairą. Žinoma, iš pradžių visi juokiasi, kad nieko apie verslą neišmananti moteriškaitė taps vadove, tačiau jai padeda buvęs meilužis (akt. G.Depardieu). Netikėjusių nuostabai, Siuzana puikiai susitvarko su reikalais, tačiau jie ir vėl komplikuojasi, kai į darbus sugrįžta moters vyras...

Komedija „Potiche, Žmonos maištas“ kino teatruose bus rodoma jau nuo šio penktadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius